Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 30.06.2005., 00:30   #1
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Priprema za preživljavanje

'

Citirat cu mail eco prijatelja - quote :

Globalzacija je jahanje jednog lovca na svim konjima a ostali tisina!

A P O K A L I P S A - dolazi- cijene nafte su presle $60,50 za barel ...slijede novi ratovi...

Centri moci postaju nervozni cim napumpavaju ovako stvari (cijene=extra profit), na to ih potjece medusobna konkurencija, pohlepa za vecim profitom ne za vecim trzistem ono je vec sada globalno i gotovo konacno.

USA, Kina, Canada, Njemacka, GB, Francuzi, Japan bice belaja!!!!!!

U Francuskoj se gradi 1o milijarda tezak fuzijski reaktor.

Energija postaje borba do istrebljenja!

Be ready!

i najmanji proizvod u najzabacenijem dijelu zemaljske kugle ima ugradjenu cijenu kostanja u obliku nafte. Svi poslovi ovoga svijeta su ovisni o nafti dakle sve ce poskupiti pa i voda.

To ce biti pocetak globalnih ratova treba zauzimati poziciju sada i odmah , izucavati tehnike prezivljavanja, pohadjati tecajeve specijalnih postrojbi stranih zemalja, raditi danonocno na vlastitoj spremnosti na prezivljavanje - "ne zivljenje" svijet ce se vrlo brzo izmjeniti, slijede promjene kako u klimi tako i u bestijalnosti pohlepi teroru velikih nad malima.

- end citata

Mozda je ton pre dramatican, no nije daleko od istine, staviti ga u kontekst pisanog vremena proslosti i moze biti obecanje buducnosti
Visage je offline   Reply With Quote
Staro 30.06.2005., 01:13   #2
google
partibrejker

google's Avatar

Mislim da smo budala na ovom svijetu može biti optimističan i nadati se nečemu boljem...
Jer ljudi od kad postoje međusobno ratuju, bore se za prevlast, bore se za svoju dominaciju... općenito zakoni jačega vladaju (nikakva ljubav, peace i ostale pi.mat.)

Ovo što je bio WW2 - mislim da je to tek "dječja igra" u usporedbi sa prvim jačim međunarodnim sukobom... (ove poligon vježbe Amera u Iraku i Afganistanu su - samo vježbanje gađanja i boba za pokoju litru benzina)

Ljudi sad mogu doslovno ubiti svaki oblik života na zemlji u roku nekoliko sati (obavezno pogledajte film
Dr. Strangelove or How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb od Stanley Kubricka = nešto prejebeno, prejaka parodija/koja će se jednom pokazati kao dokumentarac)

P.S. Rusi su nakon dugo godina izašli iz velike gospodarske krize (baš zbog visoke cijene nafte od početka rata u Iraku jer su oni izbili u prvi plan kao najveći izvoznici nafte) - i pogodi u što su prvo počeli ulagati? U novo (i razornije) naoružanje...
Živi bili pa vidili (doslovno)
google je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 30.06.2005., 01:43   #3
munst0r
Premium
Moj komp

munst0r's Avatar

Datum registracije: Mar 2004
Nedavno je u Na rubu znanosti neki znanstvenik govorio da je naftu moguce proizvest... da je ova teorija o nastanku nafte raspadom fosilnih ostataka glupost koja je osmisljenja pred 250 godina...
Rece on da nafta nastaje kad se nek stijene nadju pod velkim pritiskom, pa se doda vode... i evo nafte... Ali da se to taji od javnosti jer multimilijarderskim naftnim industrijama pase ova teorija zbog koje i dolazi do poskupljenja...

A sad... il tip prica gluposti, ili prica istinu... to ne znam...

A sto se tice fuzijskog reaktora... i treba... pa necemo se valjda zadrzavat na nekim vjetrenjacama ili hidroelektranama? Pa nema mjesta za sve vjetrenjace kolko bi ih trebalo da pogone sve te nase OCane kompove...
munst0r je offline   Reply With Quote
Staro 30.06.2005., 01:49   #4
Chuby
Premium
Moj komp

Chuby's Avatar

Datum registracije: Feb 2004
ak se veliki ozbiljno zarate rat bu bio gotov za mjesec dana, tak ako svi ne predemo u plinovito stanje u tih mjesec dana nista nas nemoze pripremit za ono sto slijedi... ljudi su kao prilagodivi..... pa bumo vidjeli
ja sam za purple scenarij ali shit happens and im aware of that
Chuby je offline   Reply With Quote
Staro 30.06.2005., 02:00   #5
BmwMPower
Premium

Datum registracije: Jan 2005
Da dodam samo... Znanstvenici dižu pse iz mrtbih radeći od njih zombije...

Više o tome OVDJE
BmwMPower je offline   Reply With Quote
Staro 30.06.2005., 10:25   #6
pogi
aka Mali Mirko
Moj komp

pogi's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Re: Priprema za preživljavanje

Citiraj:
Originally posted by Visage
'

U Francuskoj se gradi 1o milijarda tezak fuzijski reaktor.
Samo mala napomena, taj reaktor je cisto eksperimentalan. Na njemu ce se tek vrsiti istrazivanja. Komercijalno iskoristavanje fuzije se ocekuje tek za nekih 30 do 40 godina.
Verifikacija poštenog trgovca #1, #2, #3, #4, #5, #6, #7, #8, #9
pogi je offline   Reply With Quote
Staro 30.06.2005., 13:32   #7
mc_fish
the luda ribetna

mc_fish's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Re: Re: Priprema za preživljavanje

Citiraj:
Originally posted by pogi
Samo mala napomena, taj reaktor je cisto eksperimentalan. Na njemu ce se tek vrsiti istrazivanja. Komercijalno iskoristavanje fuzije se ocekuje tek za nekih 30 do 40 godina.
prije bi reko 20-30al ajde
inace oni koji zive u spankom ste culi da ce za 15godina u zg-u biti metro(podzemna zeljeznica) koja ce spajat cijeli zagreb uzduz i poprek?

mc_fish je offline   Reply With Quote
Staro 30.06.2005., 13:40   #8
MadBoY
MadModerator
Moj komp

MadBoY's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Ma bude to sve u redu. WW3 ce izbit, i bit ce gotov za par dana. USA, Iran, Irak, Japan, Korea i Rusija ce lijepo ispalit po jednu nukearnu bombicu i eto ga Nece se vise tko imati borit.

Vec bi mi imali prometala na obnovljive izvore energije da naftni krelci to dopuste. Ma ove cijene nafte su cista glupost. Kreteni. Hoce izazvati globalni kolaps gospodarstva. Blah...nista cudno ipak smo mi ljudi...najgora vrsta koja zivi na ovom usranom planetu. Bolje bi bilo da nas uskoro pogodi komet i izbrise cijelu ljudsku rasu jer cemo uskoro pocet zagadjivat i ostale planete i svemir (to vec radimo dosta vremena...samo nitko o tome ne prica... orbita oko zemlje ima pun qrac otpada)...

Ako samo pogledamo razvoj malo, princip rada motora, pc-a, tv-a ... nije se bitno promjenio od svog izuma. Trebamo neke totalno nove izvore energije ... ne mislim na vjetar, sunce, fisija i fuzija ... vec nesto trece...
Jesmo li na vrhu nase evolucije?

E da... otiso ja u offtopic... :clap:
Staro 30.06.2005., 19:06   #9
gospar
Faraon

gospar's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
pa već postoji tehnologija koja koristi vodu kao izvor tehnologije ispravak energije, ali dok se ne potroši nafta nitko je na svijetu neće početi koristiti jer bi to uništilo mnoge ekonomije i živote ljudi.
Staro 30.06.2005., 22:33   #10
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Citiraj:
Originally posted by MadBoY
Ako samo pogledamo razvoj malo, princip rada motora, pc-a, tv-a ... nije se bitno promjenio od svog izuma. Trebamo neke totalno nove izvore energije ... ne mislim na vjetar, sunce, fisija i fuzija ... vec nesto trece...Jesmo li na vrhu nase evolucije? E da... otiso ja u offtopic... :clap:
>>> C L I C K <<<
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 30.06.2005., 22:46   #11
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Citiraj:
>>> C L I C K <<<
Ili ti fali smajlic, ili je ona trava od jucer bila OPAKO dobra.

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline   Reply With Quote
Staro 30.06.2005., 22:58   #12
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Citiraj:
Originally posted by Bubba Ili ti fali smajlic, ili je ona trava od jucer bila OPAKO dobra.
Na Zelandu izgleda dosta ih pusi, jer mi se kune covjek da stvar radi u praksi i vozi se 100-njak ljudi.

Velik zalogaj za progutat, al i neki iz struke misle da nije nemoguce.

Vjerujem da cu i sam uskoro saznati
Staro 30.06.2005., 23:03   #13
4444josip4444
Premium

4444josip4444's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
šta vam je ljudi.... živite, veselite se, pravite djecu :-), šta se koji k. zamarate ovakvim glupostima.... ovaj svijet će još dugo, jako dugo postojat, razvijat se, napredovat, pripomozite tomu.... ne idemo mi nigdje dok je Boga....
4444josip4444 je offline   Reply With Quote
Staro 30.06.2005., 23:11   #14
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Citiraj:
Na Zelandu izgleda dosta ih pusi, jer mi se kune covjek da stvar radi u praksi i vozi se 100-njak ljudi.
Ja znam tipa kome piramidu, folija za krevet, energetski kristali i eliksir zivota Horusa Haia donose srecu i blagostanje vec godinama. On tvrdi da ih zna isto stotinjak.

Haleluja. Haleluja. Haleluja!

Citiraj:
Velik zalogaj za progutat, al i neki iz struke misle da nije nemoguce.
Ovo lici na slucaj kada bi Horus Hai prodavao vodikove gorive celije. Haleluja.

Ljudi iz struke? Koje crne struke, molim te...

"Orgon, Prana, Chi, Akaša, Baraka, Bioplazma, Biodinamični eter, Brahma, Fluoroplazmična energija, Dige, Manitu, Mana, Mungo, Bio-kosmička energija, Digin, Neutralna sila, Tahionska energija, Tondi, Vril, Skalarna energija, Telezma… ili životna energija, je nešto što je oduvijek bilo prisutno u ovom univerzumu, a nekima još i odavno poznato." Trla baba lan... Ako bi mi neko objasnio fizikalne temelje Orgona, rado cu ga saslusati.

Sumnjam da danas na svijetu postoji bilo tko da je u stanju srusiti OTR i STR (dok se jadan Albert centrifugira s ispiranjem u grobu) ili termodinamiku. Pogotovo ovakvi pikzibneri ala Horus Hai i ekipa.

Haleluja.

Citiraj:
Vjerujem da cu i sam uskoro saznati
Oh, joy! Vjerojatno pise da je potrebno uzeti slicicu omiljenog svetca pod jezik prije koristenja.

Haleluja!

Programer
Staro 30.06.2005., 23:12   #15
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Citiraj:
Originally posted by 4444josip4444
ne idemo mi nigdje dok je Boga....
Jel ima koji zadrti vegan da nam se pridruzi?

Programer
Staro 30.06.2005., 23:16   #16
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Citiraj:
Originally posted by Bubba Jel ima koji zadrti vegan da nam se pridruzi?
Ima, ali nije zadrt.
Staro 30.06.2005., 23:19   #17
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Citiraj:
Originally posted by 4444josip4444 šta vam je ljudi.... živite, veselite se, pravite djecu :-), šta se koji k. zamarate ovakvim glupostima.... ovaj svijet će još dugo, jako dugo postojat, razvijat se, napredovat, pripomozite tomu.... ne idemo mi nigdje dok je Boga....
Tko je rekao da se zamaramo?

Ovo je samo bio intervencijski post da se dodje do tebe
Staro 30.06.2005., 23:38   #18
MasterX
do you speak it?

Datum registracije: Mar 2003
facts:
1997. 1L benzina je bilo cca 3,3kn (4kn=1dm)

prosjecna placa cca 3000kn

/1euro=2dm/

2005. 1L benzina cca 8kn (8kn=1euro)

prosjecna placa cca 3800kn

od moje place, cca 1/3 ode na benzin
razmisljao sam ranije da kupim bicikl, sada cu to svakako uciniti...

voznja automobila postaje/je postala luksuz.
Staro 30.06.2005., 23:42   #19
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Citiraj:
Originally posted by Bubba . Ako bi mi neko objasnio fizikalne temelje Orgona, rado cu ga saslusati.
Haleluja!
Ovo mi i treba kad postam ovakve linkove i ocekujem da me nece zaskociti neki über ateo-pragmaticari

Osnovni su objasnjeni + linkovi, vise nego dostatno.

Nisam ni postnuo a izvjesni Tom Cruise skocio da nije ni oko bacio
na temu... pa da, u tome i ima konzistentnosti jer on je Scientolog

1) Da se protivi zakonima termodinamike... protivi !

2) Ako eksperiment nije ponovljiv na razlicitim dijelovima nase male Zemlje, i u proizvoljno vrijeme, onda je to F$^`#@~

To mene recimo bode u oci.

Upravo se snima "Na Granici.... Nexus konferencija II" nemam namjeru pisati kilometarski opis samog Orgona, kad se vidimo u zivo ili me podsjeti pa cu napisati drugom prilikom kad budem raspolozen za klickanje.

Za sada je Metan u toridijalnom spremniku moj Orgon, a tko zna,
nakon puta u Tibet sljedece godine, mozda naidje i nesto bolje
Staro 01.07.2005., 00:00   #20
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Citiraj:
Originally posted by MasterX facts:
1997. 1L benzina je bilo cca 3,3kn (4kn=1dm) prosjecna placa cca 3000kn /1euro=2dm/ 2005. 1L benzina cca 8kn (8kn=1euro)
prosjecna placa cca 3800kn od moje place, cca 1/3 ode na benzin
razmisljao sam ranije da kupim bicikl, sada cu to svakako uciniti...
Nije sve crno, tvoj izlaz je Valkovic

Malo veca cestarina, no voznja za badave
Staro 01.07.2005., 00:07   #21
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Baš sad gledam na rubu znanosti. Ekipa gleda star trek
Fleks je offline   Reply With Quote
Staro 01.07.2005., 00:11   #22
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Citiraj:
Ovo mi i treba kad postam ovakve linkove i ocekujem da me nece zaskociti neki über ateo-pragmaticari
Molim te, ne vuci me za jezik. www.galaksija.com? Mozes li mi, molim te, klarificirat relevantnost te stranice. Navesti autore, reference, ekspertize, dokaze i eksperimente?

Citiraj:
Osnovni su objasnjeni + linkovi, vise nego dostatno.
A sto je to tocno objasnjeno? Ja sam te zamolio da mi objasnis fizikalnu pozadinu orgonske "energije". Energija je, kao takva, strogo definirana. U tekstu, nazalost, nisam uspio naci nikakvu definiciju.

Orgon nema masu, nema inerciju niti težinu, tako se ne može ni mjeriti konvencionalnim uređajima za mjerenje.

Super. Kako se zove nekonvencionalni mjerni uredjaj koji mjeri orgonsku energiju?

http://www.nutech2000.com/webtext/jo...oesitwork.html

""Suffice to say, that just because scientists cannot measure Orgone energies does not mean that Orgone does not exist."

Nekonzistentni ko Janica i Voyager.

Stoga ni u kom slučaju ne treba misliti da mi tu energiju držimo “zarobljenom” u kućištu Joe-ćelije. Čini se da ona ostaje unutra samo zato što ona to hoće.

Jeeeeeeboteeeeeeee...

Prisutan je svugdje...Kreće se neravnomjerno od zapada prema istoku...Orgon ima tendenciju da se kreće prema gore, vertikalno...

Ovo mora da je tako cool u vakumu...

Čini se da ova energija ima svoju vlastitu svijest i inteligenciju!?!

EOD!!!

Programer
Staro 01.07.2005., 02:18   #23
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Citiraj:
Originally posted by Bubba Molim te, ne vuci me za jezik. www.galaksija.com? Mozes li mi, molim te, klarificirat relevantnost te stranice. Navesti autore, reference, ekspertize, dokaze i eksperimente?
Nemogu, nisam clan kabineta CIA-e...

Sa dva profesora iz struke sam razgovarao koji recimo imaju dovoljnog senzibiliteta da budu otvoreni barem za razmatranje.
Jedan je rekao da je to totalna utopija, drugi da to nije puno drugacije od obecanja Tesline besplatne energije. Druga formulacija, drugaciji put, ali ista stvar.

Autori....recimo : James DeMeo Ph.D, Dr. Wilhelm Reich

Reich je smrt docekao u zatvoru jer bas nije bilo odusevljenja zbog njegovih teorija Orgona + unistene su mu sve knjige. Neznam, cudan razvoj dogadjaja ako se radi o gluposti i puno truda od vlade za neku "sitnu" glupost.

Koliko je do sad potamanjeno ljudi koji su i najmanje energetskom lobiju predstavljali opasnost.

Kad sam rekao da cu saznati, aludirao sam ozbiljno, poznanik iz Karlovca radi u slobodno vrijeme na tom projektu da se sam uvjeri u domete.

Mislim da je jako detaljno bilo razradjeno u "Svijetlosti" i starijim "Nexusima"

Posalji mail : galaksijski@gmail.com , pa im se svima napij krvi sto su se to usudili objaviti

Pocni ih šamarati odavde

Citiraj:
Originally posted by Bubba A sto je to tocno objasnjeno? Ja sam te zamolio da mi objasnis fizikalnu pozadinu orgonske "energije". Energija je, kao takva, strogo definirana. U tekstu, nazalost, nisam uspio naci nikakvu definiciju.Super. Kako se zove nekonvencionalni mjerni uredjaj koji mjeri orgonsku energiju?
Bolje od toga nemorem, inace bi ga sam imao gotovog.
Mjerni uredaj? ...ako se ne varam neka modificirana verzija Kirinovog uredjaja, no i on sam spada u rubne sfere.

>>>>

Doduse, Kirinov aparat za slikanje aure postoji u normalnoj upotrebi u par bolnica u Rusiji, bio je jedne godine i u Zg-u (Internacional, ako se ne varam)

Citiraj:
Originally posted by Bubba Čini se da ova energija ima svoju vlastitu svijest i inteligenciju!?!
Izgleda

Nisi daleko od istine.

Hm, nista sad si me zaintrigirao, morat cu pogledat u egzaktniju
arhivu pisane gradje o spomenutoj tematici. Znam nekoga tko ima
dosta materijala o tome... eh, da je Tesla živ....

-------------------------------------------
prodao sam pistolj Bubbi na placu
Staro 01.07.2005., 09:11   #24
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Citiraj:
Nemogu, nisam clan kabineta CIA-e...
Joj, opet ti s velikim teorijama urote. Ono sto tamo nazivaju orgon ili kakovec, najvise lici na obicnu vodikovu celiju koja se koristi vec godinama u mnogim zemljama. Isto tako, tvoja kataklizmicka predvidjanja o nafti totalno su neutemeljena. Nafte ima jos sasvim dovoljno, a svaka kompanija koja drzi do sebe vjerojatno vec ima rezvijene pogone i ine na alternativni nacin dobivanja energije.

Usput, poceti sada s uvodjenje novog, besprijekornog, besplatnog i savrsenog nacina dobivanja energije imalo bi kataklizmicke razmjere po svijetsku ekonomiju. I to bez ikakve veze s poznatim energetskim lobijima.

Citiraj:
Sa dva profesora iz struke sam razgovarao koji recimo imaju dovoljnog senzibiliteta da budu otvoreni barem za razmatranje.
Jedan je rekao da je to totalna utopija, drugi da to nije puno drugacije od obecanja Tesline besplatne energije. Druga formulacija, drugaciji put, ali ista stvar.
Ja takodjer vjerujem da je inercija polje nulte tocke Lorentzove sile. Iako taj model nije eksperimentalno dokazan, matematicki jest, kao i mnoge druge stvari. Nazalost, tvoj orgon nema nikakvu podrsku. Ja u tekstu koji si poslao nisam vidio ni brojeve, a kamo li racune.

Citiraj:
Reich je smrt docekao u zatvoru jer bas nije bilo odusevljenja zbog njegovih teorija Orgona + unistene su mu sve knjige. Neznam, cudan razvoj dogadjaja ako se radi o gluposti i puno truda od vlade za neku "sitnu" glupost..
Buwahaahaha, legendo, moram naci negdje i onu sliku gdje sam s Japancima (Sony)...

Nego, sto se tice tog dottorea; i ja bih ga zatvorio da prica pizdarije i siri neistine. B. Haisch, A. Rueda i H. E. Puthoff su razvili matematicki model kojim su dokazali da je inercija polje nulte tocke Lorentzove sile. Ja ne vidim da su zatvoreni, niti da je ista zataskano i slicno. Iako bi to otkrice moglo teoretski dovesti Ruse, Francuze, Japance ili tebe do stvaranja umjetne gravitacije bez povecanja mase i rotecije, te mogucnoscu upravljanja inercijom buduci da se smatra da je ona zapravo izvedeno svojstvo. Model Einstein-Rosenovi mostova postoji od ranih godina 20og stoljeca, te su 80ih Kip Thorne i njegovi postdiplomci razvili model crvotocina, tj. prostorno-vremenskih precica. I to je dostupno Englezima, Kinezima, Indijcima i Izraelcima i tebi.

Bormec, ja nisam cuo da je itko od gore nabrojanih zatvoren, mucen, silovan i slicno.

Citiraj:
Bolje od toga nemorem, inace bi ga sam imao gotovog.
Mjerni uredaj? ...ako se ne varam neka modificirana verzija Kirinovog uredjaja, no i on sam spada u rubne sfere.

>>>>

Doduse, Kirinov aparat za slikanje aure postoji u normalnoj upotrebi u par bolnica u Rusiji, bio je jedne godine i u Zg-u (Internacional, ako se ne varam)
Zgodno. No vjesto si izbjegao sve sto sam ja napisao, a toliko nema veze s mozgom da boli.

Isto tako, na onom linku kojeg sam naveo, uredno se kaze da je ta energija nemjerljiva. Jebe lud zbunjenog?

Citiraj:
Izgleda

Nisi daleko od istine.
Citati u kurzivu su _njihovi_. Samovoljna energija...

Citiraj:
Hm, nista sad si me zaintrigirao, morat cu pogledat u egzaktniju arhivu pisane gradje o spomenutoj tematici. Znam nekoga tko ima dosta materijala o tome... eh, da je Tesla živ....
O ovoj temi mozemo nastaviti diskutirati iskljucivo u slucaju da mi podrobnije opises svojstva te energije i slicno... Sve ostalo je samo istinski trash.

Citiraj:
prodao sam pistolj Bubbi na placu
Mozes da me tuzis za ozbiljnu pretnju
Ali ipak pazi kad podjes u setnju

Programer
Staro 01.07.2005., 09:59   #25
atha
Moderator
Moj komp

atha's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Citiraj:
Originally posted by MasterX

potpisujem!
atha je offline   Reply With Quote
Staro 01.07.2005., 11:18   #26
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Citiraj:
Originally posted by Bubba Joj, opet ti s velikim teorijama urote. Ono sto tamo nazivaju orgon ili kakovec, najvise lici na obicnu vodikovu celiju koja se koristi vec godinama u mnogim zemljama. Isto tako, tvoja kataklizmicka predvidjanja o nafti totalno su neutemeljena. Nafte ima jos sasvim dovoljno, a svaka kompanija koja drzi do sebe vjerojatno vec ima rezvijene pogone i ine na alternativni nacin dobivanja energije.
Opet?

Ne pretjerujemo li malo?

Kad sam spominjao ikakve urote u pisanom obliku na forumu recentije?

Cak ni ovu nisam zapoceo vec prenjeo mail od prijatelja.

Citiraj:
Originally posted by Bubba Usput, poceti
sada s uvodjenje novog, besprijekornog, besplatnog i
savrsenog nacina dobivanja energije imalo bi kataklizmicke razmjere po svijetsku ekonomiju. I to bez ikakve veze s
poznatim energetskim lobijima.
U sadasnjem poretku stvari nesumnjivo bi bilo tako, to je bez daljnjeg tocno. Tesli su bila potkresana krila kad je cuo : "Drago moj Tesla, besplatna energija kazes? A kome cemo mi onda prodavati energiju" Sto se nemoze asimilirati, u sadasnjem stanju stvari, jednostavno je osudjeno na unistenje.

Citiraj:
Originally posted by Bubba Buwahaahaha, legendo, moram naci negdje i onu sliku gdje sam s Japancima (Sony)...
Bubba Cell Team

Kad smo vec kod montiranja, ovo je neki dan doslovno potamanilo od hihotanja tebi znanu SCSI ekipu kad sam im napravio ovo >>>

-- M --

-- T --

Citiraj:
Originally posted by Bubba Nego, sto se tice
tog dottorea; i ja bih ga zatvorio da prica pizdarije i siri
neistine. B. Model Einstein-Rosenovi mostova postoji od ranih godina 20og stoljeca, te su 80ih Kip Thorne i njegovi
postdiplomci razvili model crvotocina, tj. prostorno-vremenskih precica. I to je dostupno Englezima, Kinezima, Indijcima i Izraelcima i tebi.Bormec, ja nisam cuo da je itko od gore nabrojanih zatvoren, mucen, silovan i slicno.
Cuvaj se pisanih heroja i pisane povijesti.

Cvrtila na svakom predavanju kaze : "Pisana povijest je povijest Walt Disney-a ili povijest pobjednika" najveca otkrica nikad ne dobiju nagrade ili ih preuzme "adekvatniji" pobjednik. Kip Thorne je imao problema sa opstipacijom pa ga nitko mogao htio silovati

Kad spominjes Einstein-a onda ti toplom savjetujem da procitas ovu knjigu... Procitaj sto je Albert rekao o istoj : Gita 01 , Gita 02

Bubba-San, neke stvari se nemogu dokuciti intelektom, neke stvari se nemogu mjeriti materijalistickom naukom, to je i Albert shvatio nakon citanja ove najstarije pisane mudrosti, pa je na kraju svog zivota rekao : "Iza svih mojih brojeva i teorija ostaje samo energija, brojevi dolaze do zida jer iza njih pocinje nemjerljivo"

Topli dani ostavljaju vise vremena za citanje, pa kad budes imao volje...

Citiraj:
Originally posted by Bubba Zgodno. No vjesto si izbjegao sve sto sam ja napisao, a toliko nema veze s mozgom da boli. Isto tako, na onom linku kojeg sam naveo, uredno se kaze da je ta energija nemjerljiva. Jebe lud zbunjenog?
Bah, naj bedastoce pripovedat.

Kad se radi o ovakvim temama, volim vrhunski potkrijepiti, a kako
imam hendikep konciznosti u najmanje 100 redova...

Puknuo sam link nemajuci pojma da ce biti dubijoznijeg interesa o egzaktnostima. Nemam volje pisati brdo teksta za povratni komentar tipa : "Ma nemoj , buraz to je sve krivo , gluposti ...."

Zato sam se postedio pisanja istog...ovo je zadnja sfera od koje bi se zelio ili imao razloga izvlaciti, vjesto ili nevjesto.

Rekoh, pogledat cu papirologiju fakata i dati na uvid.
Staro 01.07.2005., 21:26   #27
thunderbird
Premijum AMDebil
Moj komp

thunderbird's Avatar

Datum registracije: Mar 2004
Bilo je i gorih kriza u povjesti, sjetite se samo 1962, mogla se izazvati apokalipsa jednostavnim pritiskom na gumb...
Staro 01.07.2005., 22:11   #28
google
partibrejker

google's Avatar

Citiraj:
Originally posted by thunderbird
Bilo je i gorih kriza u povjesti, sjetite se samo 1962, mogla se izazvati apokalipsa jednostavnim pritiskom na gumb...
Objasni mi a po čemu je to danas bolje...
Osim što sada svaka malo razvijenija zemlja (pa čak i neke gospodarski nerazvijene) imaju solidnu zalihu nuklearnih bombi (puno jače od onih iz perioda 60-tih)...
Nit su ljudi pametniji, nit su složniji... sad doslovno svaka budala može izazvati globalnu katastrofu (od Busha, Sjevernokorejaca, pa do pakistanskih militanata)
google je offline   Reply With Quote
Staro 02.07.2005., 01:36   #29
SlavoS
Premium

Datum registracije: May 2003
@buba

u nekim stvarima si vrlo konzervativan, govoris poput onih "pamrtnih" glava koje su tvrdile da vlakovi nikad nece moci ici brze od 36km/h (tridesetsest) ,jer pri takvim brzinama putnici nece moci disati (vakum).
inace te "pametne" glave u svoje doba su bili poznati znanstvenici :clap:

vrlo slican primjer ti je bio sa zagovaracima istosmjerne struje s kojima je Tesla imao problema.

da dalje ne nabrajam, daj objasni kako bi ti ljudima iz recimo 1920/1930 objasnio atomsku energiju ili putnicki avion koji leti brze od zvuka.

ili nesto jos banalnije, recimo nakon prve sezone startrek-a da si pokusao opisat neki od novijih mobitela s kamerom i svim danas normalnim djidjama...

nebi li te u najmanju ruku proglasili neozbiljnim trekijem.
Staro 02.07.2005., 17:08   #30
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Citiraj:
Originally posted by SlavoS
@buba

u nekim stvarima si vrlo konzervativan,
Ja nisam konzervativan, ja sam realan.

Citiraj:
govoris poput onih "pamrtnih" glava koje su tvrdile da vlakovi nikad nece moci ici brze od 36km/h (tridesetsest) ,jer pri takvim brzinama putnici nece moci disati (vakum).
inace te "pametne" glave u svoje doba su bili poznati znanstvenici :clap:
da dalje ne nabrajam, daj objasni kako bi ti ljudima iz recimo 1920/1930 objasnio atomsku energiju ili putnicki avion koji leti brze od zvuka.
ili nesto jos banalnije, recimo nakon prve sezone startrek-a da si pokusao opisat neki od novijih mobitela s kamerom i svim danas normalnim djidjama...
nebi li te u najmanju ruku proglasili neozbiljnim trekijem.
Sve sto si naveo nema veze sa znanoscu nego s nadrim kvaziznanstvenicima. Zapravo sam uvjeren da mi ne mozes d/pokazati bilo koji dokument koji je na empirijski ili teoretski nacin dokazao bilo sto sto ti navodis gore.

Ti brkas pricu, naklapanje i popodnevno cakulanje s znanoscu. Samo u tekstu kojeg je Visage postao ima toliko debilizma da boli glava. To NEMA veze s mozgom, a jos manje sa znanoscu. Kao sto rekoh, rado cu saslusati i najopcenitiju fizikalnu osnovu te energije, dok me posebno zanima kako se to ona siri vertikalno, od zapada prema istoku, te malo o njenoj slobodnoj volji, pa onda mozemo i dalje.

Programer
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno