|
![]() |
#1 |
::pacijent::
Datum registracije: Dec 2008
|
Program za backup slika
Pozz ljudi..znam da je ovo već negdje pitano, al situacija je specifična... Naime, spržio sam punooo slika na DVD i sada ih neke ne mogu ni otvoriti na kompu.. DVD je DL, znači 8.5GB i kad ga stavim čita određeni broj slika i onda zamrzne cijeli komp, ne da se ni izvaditi dvd iz čitača, ništ jednostavno... probao sam sa mnogim recovery alatima ali nije to to...isto stane i kaže da mu treba 55 dana da kopira ili stvori image... tipa neki alat kao nero ne može isto ni pročitati dvd, premda je uključeno ignore read error i takve akcije.. Program testdisk-6.14-WIP se pokazao kao najbolji do sada ali ni on ne može sve kopirati, nego se zablesa i amen. ![]() E sad me zanima da li postoji neki program koji može pročitati sve što se nalazi na dvd-u i i prebaciti kao image ili kao slike??al da čita bit po bit i tako i spremi...može i za win ili linux, svejedno, sam da radi svoj posao??!! TNX
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|