|
![]() |
#2 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Zašto pobogu testiranje flagship modela sa igrom starom 2 godine, omfg!? Na BC2 mislim. Kraj žderača resursa grafe poput bf3, gdje bi se daleko jasnije vidjele razlike između 580ke i 6xxx grafi....
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Administrator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
Ako bas moram odgovoriti na ovaj post, bit ce za CFX test, kao i neki dodatni testovi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
pošto generalno igram samo betmena i bf3, (ako nisi radio takva testiranja) vidim cijelo vrijeme gpu util na tast dok igram i betmen u dx9 (nije mi se dalo drljat sa patchem) rijetko kada skače preko 50%, a ovo bf3 đubre je češće na 99% nego rjeđe ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Preskupo, preglasno i totalno neisplativo u odnosu na zanemarivo slabiju (što se sirove snage tiće) GTX580. Da ne spominjem da se za par-sto kn više kupe dvije GTX570 koje bi pobrisale pod sa Radeonkom.
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Dobro ste to odradili. Par korisnih infoa iz prve ruke. Za Crysis 2 sam primijetio da bezobrazno zdere vram, preko 2gb cesto u 1080p, sto bi mozda bilo povezano sa krahiranjem ako nisu vec driveri krivi.. Mislim da CF nema puno smisla u 1080 i da rezultati ne budu prevec mjerodavni.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premijum
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
svaka cast na reviewu, iako sam osobnog misljenja da su ovo postala jednostavno (da prostite) izdrkavanja svakih godinu dana bacati nove graficke, jer i sada vec dvije generacije stara HD5850 jos uvijek vrti - sve. no ok, samo moje razmisljanje, ja osobno cu gledati ove manje brojeve iza 7xxx ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#14 | |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
![]() a da, neovisno o cijeni? mislim, zasto ovaj ![]() ![]() dakle, napravili smo graficku, ubija perfomansama (tj high rang je), u pocetku kosta 2000 kuna. kako se puni ponuda proizvodacima, na kraju dolazimo do cca 1000 kuna za istu, jer je izasla nova serija. prednosti nove serije - iste perfomanse nekog medium-high ranga sa high od prosle serije, ali trosi manje. ali i kosta - vise! i to kosta samo pogledaj jednu HD6850 koliko dode, pa koliko je kostala jedna HD5850, koja je inace - jaca.......... jel. a ova tvoja logika je bas na mjestu, ono. koja graficka je pravi nasljednik (da, znam da ti znas, ali ne zna ivo koji ne prati i zaboli ga za sve ovo) jedne HD5850? HD6850? ne, HD6950. e sad, spominjes ustedu, koju ustedu? povucimo paralelu izmedu perfomansi i potrosnje prije cca dvije godine s HD5850 i danas s HD6950, ima li razlike? ![]() a inace, da se razumijemo nemam nista protiv ikakve ustede, ali pricati o stedljivijim komponentama i davati pritom par tisuca kuna na graficku + procesor mi je u najmanju ruku - smijesno. ista mi je shema kad bajro kupi V6 mrcinu koja zvace 15 litara benzina, pa se zali kako mu je tankirat skupo.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Administrator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
TF ne izbacuje topli zrak van. U slabije ventilranom kućištu je lošiji izbor od stock coolera. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
mogli su je komotno nazvat 6970. vezija 2. jer , nema ama baš nikakvih spomena vrijednih pomaka |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Treba još puno žganaca jesti ![]() btw ovi vaši testi su pljuga. Ovo se ne odnosi striktno na vga nego opčenito..mislim mogli bi uvesti par novih recimo cinebench, 3ds max, photoshop, pokoja novija igra ? Ma ono više mi na živce ide dok testirate cpu sa suludim testovima (npr. 3dmark) koji nemaju veze sa stvarnim svjetom! Zadnje izmijenjeno od: Bravo. 27.01.2012. u 15:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Ajmo se ponovčat i kupit Kreši bf3 le, da može testirat. Deset nas da po 25 kn i to je to. 2 piva manje sutra i imat ćemo kompletnije testove ![]() Za dogovor me kontaktirajte na PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#26 | |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
Da je to battlefield 2, posudio bih licencu, al ovu ne mogu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | ||
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Citiraj:
A u tvom od 200€ budu mrak temperature? Daj nam samo objasni kako ![]() (nije TF ali se kuži kako zrak cirkulira) http://www.techpowerup.com/reviews/C...s/install1.jpg Jedino ako uzmeš ciglu i razbiješ onaj prozor na bočnoj stranici... http://www.techpowerup.com/reviews/C...nishedside.jpg I to je jedini način da se SLI setup sa TF-om ohladi kak spada.
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
E pa znam. U konačnici , za krajnjeg korisnika , to izgleda ovako : "nešto brže , manje grijanje , cijena neopravdana , bolje uzet 6970" |
![]() |
![]() |
#29 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
nešto brže , manje grijanje , cijena neopravdana , bolje uzet HD 6870 -----> nešto brže , manje grijanje , cijena neopravdana , bolje uzet 550Ti -----> nešto brže , manje grijanje , cijena neopravdana , bolje uzet GTS 450 ------> najbolje ne imat kompjuter uopće -->
Btw., jako zanimljivi rezultati testove ![]() Citiraj:
Btw., jako zanimljivi rezultati testove ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Samo mi nije jasno ovo pod plus: Solidan OC potencijal. Naime prema GPU-Z OC-a uopće nije bilo niti je kao OC-ana bila u testovima. Vidim samo da je navedeno na ste čuli da se da clockat. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|