|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2012
|
Koji projektor kupiti?
Pozdrav svima, dvoumim se između Acer X1213PH 3D, te Optoma EX551 projektora. Inače mi služi samo za gledanje filmova, te eventualno korištenje računala. U sobi je moguć potpuni mrak. Zahvaljujem |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
undercover
Datum registracije: Oct 2006
|
Prvo , filmovi te projektori 4:3 formata 'nisu baš idealna kombinacija' Drugo , ta dilema je skoro kao nekakvo trik pitanje. ![]() Letimičnim pogledom na prospekt jednog & drugog projektora čini da je svejedno što god uzeo jer dobiješ skoro isto. DC3 , sličnu čujnost ,do 6k sati za lampu u eco modu te 2 godine garancije ( 12 godinu za lapmu). Acer je nešto svijetliji od Optome to u okruženju koje si spomenuo to ti nebi trebalo biti važno. Ono što nije zanemarivo je da Acer ima bolji kontrast ali s obzirom na to kako se dolazi do tih brojaka , ja se nebi ni s tim zamarao. S kupovinom Optome se dobije više "spojivosti" a dobije se i uređaj od firme specijalizirane za projektore za razliku od Acera. To mi nekako uljeva više povjerenja i osobno bi uzeo Optomu ali bi preporučio Acer ...pogotovo jer se kod nas dobije za 500kn manje od Optome. 500kn je 500kn. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Kada bi imao mogučnosti bilo bi idealno pogledati kakvu sliku daje jedan ,a kakvu drugi projektor . Takve stvari nije najmudrije kupovati na neviđeno isto kao ni pojačala , zvučnike i AV receiver-e ( tj. treba ih poslušati ) pa tek onda odlučiti se na kupovinu . |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
undercover
Datum registracije: Oct 2006
|
Da to bi bilo zaista idealno ...a bilo bi još više idealno kad bi mogao to usporedno pogledati. Ali daj budi malo realan. ![]() Nisu to LCDi pa da da te ulaskom u šoping centar dočeka zid od 20 metara svakakvih modela. Projektore ne drži svaka trgovina te večinom idu po naruđbi. A ako nisi u ZGu onda ti mogučnost da negdje odeš na demo 90% manja. Ako ima nekakve sreče da pogleda jednog , smatran da ga drugi nebi ništa posebno oduševio ...ili razočarao.
![]() |
|
|