|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Preporuka file manager-a..
.. a da nije total comander.. directory opus mi se svidio, ali novu verziju je problem "registrirati" pa trazim dalje ![]() bitno mi je da prikazuje velicinu foldera i da je ugodan za koristenje.. sto vi koristite za cesljanje po hardovima? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Q-Dir. Koristim ga jer mi defaultni ne pokazuje veličinu foldera, a Folder View dodatak ne radi na W7. Morat ćeš se malo naviknuti na njega, ali kad ga podesiš kako treba, onda je super. Program je freeware.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
thx na preporukama.. oba mi izgledaju ugodna.. probao sam q-dir.. svidja mi se, iako mi ima manu ili ja ne znam postelat.. ne poreda mi foldere/fileove po velicini kako treba, jer foldere u kojima su fileovi sa nepoznatim extenzijama vodi kao unspecified tako da ih ne slaze zajedno sa ostalima, vec negdje pri kraju, sto nije bas zgodno, obzirom da su u mnogim folderima razni fileovi naravno.. dal sam negdje nes previdio? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Koristim Directory Opus vec duze vrijeme i odlican je. |
![]() |
![]() |
|
|