|
![]() |
#1 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
![]() Pucajte! Kao dodatni fičuri zanimaju me kompatibilnost sa XP120 i vdimm od 3.2+V. Također, bilo bi lijepo da je nForce3 u igri, ali nije obavezno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Izašla je dfi 939 agp pa se malo strpi.Doći će. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
hehe bude bude al druga grafa mora biti pcie 32x(lol) ![]() uglavnom dfi ce jos tek doci...a kolko ja znam imas samo 2 dobre ploce sa agp-om...msi neo 2 pltinum i chaintek(neznam tocno ime al znam kak izgleda-ona narandasta) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Mislim da baš i nije pametno uzimat sck 939 sa AGP-om. Ipak je PCI-E novija tehnologija i nove grafe će dolazit isključivo sa PCI-E -om... Ovo ti je one step up, ali i istovremeno one step down... Prodaj tu AGP grafulju (ako se ne varam 6800 GT), pa za početak uzmi X300, dok ne skupiš para za neš bolje... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
the luda ribetna
|
sky ima 6800gt modanu (hladenje itd itd) i mislim da mu je dosta svega ![]() al st ej sem rekao bi bilo dobro...i nije pci-x nego pci-e jer je pci-x nes savim 5 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Džabe si krečio!
|
Citiraj:
Al negdje sam vidio PCI-X ziher da me vubiješ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
the luda ribetna
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
Ajmo to ovako postaviti : kad budem mijenjao grafu, vjerojatno ću već dva puta promjeniti matičnu ![]() Dečki, ako u sljedeće dvije godine izađe igra koju ova grafa neće dobro moći vrtjeti, svaka čast... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Džabe si krečio!
|
Citiraj:
![]() Jer i sadašnja tvoja konfa rastura pa pretpostavljam da ti se ne žuri...I ubodeš Venice na to ![]() ![]() @ Fish ? Ja se tebe bojim aaa? Pa kad te vidim slijedeći put polomit ću te skup sa onim nepolomljivim biciklom ![]() ![]() ![]() Ja samo nastojim proširivat svoje znanje i ispravljat pogreške ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Evo pojavila se DFI LAN PARTY UT nF3 Ultra-D na Linksovom cjeniku i navodno je dobavljiva od sutra. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Eto,dugo si čekao... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
|
Re: Preporučljive 939 ploče sa AGP utorom
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
![]() A možeš naletit na to i u Vemilovom cjeniku...u velikim količinama ![]() ![]() P.S. @Sky - Šta je ovo: Sony GDM200 PST |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
the luda ribetna
|
Citiraj:
![]() ps dalje od moje krom moli rame ccc ![]() pci-x (ispravite me ako se varam) ima veze sa ovicnim pci-om i nesta u vezi rev 3.2...nemrem se tocno sad sjetit sta...al pci-e nije 100% ![]() o google dragi google ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
@ Emissary : Sony GDM 200PS je vjerojatno najbolji 17" Trinitron monitor ikada napravljen. Imaš specse ovdje : http://www.vtecpower.hu/200ps.htm |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
El Mattador
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
A prije 15-tak dana kupio Neo2 jer su mi rekli u Linksu da ju nece nabavljati prije jeseni a mozda ne i tada. :mad: EDIT: A ipak se mozda i nisam prevario sto sam kupio MSI ===> http://www.ocforums.com/showthread.php?t=398912 Izgleda da DFI ima oveci problem sa doticnom plocom... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Ancient
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
Ma to su gluposti,dotada opet izađe nešto jače itd u krug-već viđeno.Ja sam uzeo neo2 i grafička x800xt pe i zanima me šta to neću moći igrati godinu i po-dvije.Ako pratite recenzije,baš i nije neka velika razlika AGP i PCI,barem za sada još.Kada bude kupovaćemo novo (i opet imati dileme,dali čekati dan dva,jer izlazi......) Znam samo da su vremena takva- ako želimo gejmati,negine nam gadna obnova svake dvije god+grafa sama košta skoro kao sve ostalo.Prodaja bubrega ali igramo ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
|
Sky, daj si napravi kompletan upgrade, a ne ovako, uzimati plocu za s939 i onda agp... fino prodaj plocu, proc i grafu i uzmi si neku kompletnu 939 plocu sa svim novotarijama i gotovo... ![]() pa zar ne bi najradije dfi ultra-d ili abit fatal1ty, lagani venice i x800 pci-x...?? hm...?? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
|
@ masni pci-e ![]() @ sky masni je u pravu, prominiš sve i kasnije si miran još pun k... vrimena. meni je sad žaj šta nisam odma uzea A64 nego iša nadograđivat P4.
ASUS K8N & Zalman NB32K @ HTT x3 / A64 3000+ 263x8 / 2x256MB TwinMOS @ 210 / Club3D 5200 & Zalman ZM80C-HP / Maxtor 30GB, 2MB / WD Caviar 80GB, 8MB / Maxtor DM10 250GB, 16MB / Xilence 420W / CoolerMaster Centurion 5 |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Nakon svih savjeta o upgradeu Sky ja ću ti reći da ne mjenjaš ništa. Kaj ti nije sad konfa dovoljno brza? |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |