|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2007
|
(riješeno) problem sa smrzavanjem..
Pozdrav.. Imam problem sa smrzavanjem u windowsima.. Naime, kad gledam film tu i tamo se slika smrzne i nakon par sekundi nastavi dalje, primjetio sam da se i u windowsima to zna dogoditi bez da radi bilo koja aplikacija pokrenuta sa moje strane.. operativni sistem je Windows 7 Ultimate x86. Prije mi se to nije desavalo, na starom kompu, pa nemam pojma di i sta podesiti, popraviti..pred par dana sam formatirao win i opet isto.. Konfiguracija racunala je: Gigabyte 990xa-ud3 (maticna) AMD FX 6100 (procesor) Corsair XMS3 2x2GB, 1600mhz (memorija) Corsair GS600 (napajanje) Sapphire HD 6970 Flex, 2GB ddr5 (graficka) WD Caviar blue 640gb (hard disk) ![]() Zadnje izmijenjeno od: NightMaRE. 29.01.2012. u 13:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Događa se samo kad gledaš filmove ili još ponekad? Koji player koristiš?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
kad gledam filmove sa GOM playerom, kad gledam na youtube-u gluposti i kad igram igre.. par put je znalo i kad sam kopiral ili extractal nesto..al to je rijeseno sa zadnjim formatom..sad samo ovo ostalo.. najnovije kaj sam uspio otkriti je da mi taskeng.exe zna uzeti do 1gb memorije dok gledam film..vjerojatno i zbog toga to smrzavanje.. kako da to sranje iskljucim il koji je problem da to jede toliko memorije? po meni to nije normalno.. ![]() Zadnje izmijenjeno od: nino. 30.01.2012. u 17:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
na jednom forumu sam nasao nesto za event viewer i pogledao koji event-i se obavljaju..najvise mi je error-a pod ID 3100 "Unable to initialize the filter host process. Terminating. Details: This operation returned because the timeout period expired. (HRESULT : 0x800705b4) (0x800705b4)" mozda je to problem..toga ima jedno nebo, i svi se dogadjaju u vrijeme kad mi komp steka.. ![]() rijeseno..formatiral sam disk, jer mi bilo sve puno virusa koje sam vjerojatno zaradil igrajuci COD 2 bez instaliranog antivirusnog programa, i stavil ovaj malwarebytes gore i za sad nema ovog errora u event viewer-u i kolko se cini sve radi kak bi trebalo.. ![]() hvala vam puno.. Zadnje izmijenjeno od: nino. 30.01.2012. u 17:09. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|