|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2015
|
Prebacivanje Mp3-ca s mobitela na laptop ?
Često šaljem prijateljici pjesme (mp3) na WhatsApp i ona bi volila da te sve pjesme prebaci na laptop ali neznamo kako. Pokušali smo ovako, na mobitelu je ona otvorila chat sa mnom i kliknula gore na one 3 točkice i kliknula na medijski zapisi. Otvorio se spisak svi Mp3_ca koje sam joj slao. I sad sve smo ih selektirali ali nema nigdje neka mogućnost copy/paste ili save A mobitel je spojen s laptopom pomoću kabela ima li ko da zna kako to izvesti |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
Pošalješ mailom jednu po jednu ili spojiš mobitel na laptop.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Ja osobno koristim KDE connect, to mi je nekako najjednostavnije kada želim sherati stvari s mobitela na komp i obratno. WhatsApp je malo kompliciran sa sheranjem izvan aplikacije, pošto vjerojatno žele potaknuti korisnika da ne koristi ništa drugo. U ovom slučaju, ukoliko ti MP3 faljovli budu syncani, bi možda najejednostavnije bilo otvoriti web aplikaciju za WA na laptopu.
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Dok je spojen kablom i odabran file transfer mode, odi u my computer (moje racunalo), naziv mobitela, internal storage (interna pohrana), android, media, com.whatsapp, whatsapp, media Tu imas whatsapp audio i whatsapp documents, u jednom od ta dva foldera ce se nalaziti primljeni mp3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2015
|
Bravo to je to Thanks |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Ili skini whatsapp desktop app ak ste već navikli na wa: https://apps.microsoft.com/detail/9n...hl=en-US&gl=US Niej Electron smeće već je dobar native app
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|