|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2010
|
Sta mislite o novom mobitelu SonyEricsson Vivaz? ![]() Sony Ericsson Vivaz™ pro Fotoaparat
Zadnje izmijenjeno od: Router. 16.03.2010. u 19:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Izgledom jako podsjeća na Omniu HD a bome i karakteristikama a bome i cijenom. Opet, sviđa mi se što je dosta manji i kompaktniji od Omnie. HD snimanje možda nije na kvaliteti Omnie no po onome što sam vidio Vivaz se ne bori sa 24 fps-a poput Omine, drži konstantu frameova a i autofokus prilično dobro funkcionira. Symbian, nekom mana, nekome plus, osobno meni je plus jer sam navikao na njega na Nokijama. No cijena mu je paprena, gledam u T-mobileu 2698 kn u tarifi Flex 150 ![]() Možda mu nije direktni konkurent sa kvalitetom snimanja (ostalo su tu negdje) no moram spomenuti Nokiu X6 koja se dobije za 2398 kn bez ikakvih pretplata, a ako ćemo već o pretplatama onda je jeftinija 1100 kn ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
Mislim da je SE napravio punk pogodak sa Vivazom,cena je visoka jer je telefon jos uvek prilicno svez na trziste ali smatram da ce i ona pasti za nekoliko meseci. Sto se tice mobitela sposobnih za reprodukciju HD snimaka prave konkurencije jos uvek nema tako da ko oce HD odma nek uzima Vivaza. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Meni se sviđa PRO verzija. ![]() http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone2=3022 Jedino kaj su na PRO verziji stavili kameru manje rezolucije i nije mi jasna politka 75MB interne memorije? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
Gledao sam neke snimke pravljene sa Vivazom i mogu vam reci da su odlichni! http://www.youtube.com/watch?v=DEME-d6foS8 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Banned
|
Pozz svima, ja bi volio kupit Vivaz i sta mislite dal vrijedi kupit ga u T-mobile-u(kad vec drugde nema)pa ovoj cijeni koju ima,i dal mislite da ce on tu cijenu drzat dugo ili ce mu mozda opast malo??Sto ne bi i bilo toliko lose.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
Da vidite kako kamera radi: http://www.youtube.com/watch?v=TmnW6tSDsKQ http://www.youtube.com/watch?v=sEXgMgG6TWQ |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
|
Poenta je kad razvuces u Full Screen da vidis koliko je jasna slika,kao i funkcija autofocusa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Registered User
Datum registracije: May 2010
|
SE Vivaz Problem
Pozdrav, Imam problema s ovim mobom. Ekran se ugasio i ne funkcionira. Kada upalim mob, napamet unesem pin i potvrdim i mob se upali, ali ne radi display. Zna li tko u čemu je problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
super user
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
![]() btw jel se tokom snimanja moze zoomirat ?ovo sa gsmarene kao da je prava kamera snimala ,lol .super video ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Registered User
|
DA sam mislio nosit u servis nebi stavio temu... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Registered User
|
Pozdrav, imam problema s ovim telefonom. kod pregleda snimljenog videa ima dosta zastajkivanja, zvučnik je pretih, kod korištenja wi-fi jednostavno mi blokira i preglednik i wi-fi moram ugasit mob i opet ga upalit. prodao sam update-at software piše da se koristi najnovija verzija, jel ima neko rješenje za sve ovo? btw telefon je star tjedan dana |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2010
|
ljudi jel se mogu dodavat widgeti na zaslon ovom mobu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2010
|
Koristi Multi Qoute,sljedeci put spajam uz kaznu
Citiraj:
Preuzmi internetska podesanja: Da biste svojim telefonom imali pristup internetu, trebate:
Za pokretanje Preuzimanja podešenja:
![]() Ej, ne. Ne možeš dodavat. To nije android mob. Zadnje izmijenjeno od: Router. 15.07.2010. u 17:40. Razlog: Koristi Multi Qoute,sljedeci put spajam uz kaznu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
pozdrav... kupio sam sony ericsson vivaz pro i kad ga spojim preko usb-a s kompom baterija se počinje punit pa kak da se to složi da ne pocne punit pri svakom spajanju s kompom i kolko je to štetno za bateriju??? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ne možeš to isključiti. Li-polimer baterije nisu previše osjetljive na nadopunjavanja.
![]() |
#25 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2010
|
pozdrav, je li netko zna moze li se na vivaz pro instalirati neka druga navigacija koja ide na symbian i da je besplatna, i da su sve karte u mobitel vec instalirane tj da me moze navigirati offline? koja bi to navigacija bila? postoji li mogucnost da se nokia maps u njega ubace? |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ovi Maps rade samo na Nokijama. Na Vivaz se može staviti Garmin (kao i na svaki drugi uređaj sa Symbianom), a može i Sygic Mobile Maps. Kod oba programa postoji mogućnost spremanja mapa na mem. karticu mobitela i njihovo offline korištenje.
![]() |
#27 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Itekako idu OVI Maps na SE. Radi se o S60 rel. 5 kao i na tim Nokiama pa s malo petljanja i na Vivazu ista fora prolazi. Naletio sam na to slučajno jer se malo oko Satia zanimam http://sonyericsson-vivaz.blogspot.c...o-without.html
![]() |
#29 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2010
|
Hvala! Zadnje izmijenjeno od: bikbik. 22.01.2011. u 11:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
da ne otvaram novu temu,imam vivaz u8i pro i dali ovo sto bih kupio ide na moj vivaz baterija od S.E x8 i punjac. http://www.njuskalo.hr/mobiteli-opre...-oglas-4084604 jos jedno pitanje dali se moze nekako skinuti i napraviti skype da radi na vivaz? i sta mu je ono tv out,jel se moze na tv spojit i gledat il sta? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|