|
![]() |
#1 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
ATI Radeon 6450 ili 5450 za HTPC ?
Slažem si jednu jeftiniju konfu za spajanje na plazmu i sada se ne mogu odlučiti između ove dvije kartice: 1. 5450 1gb DDR2 2. 6450 512mb DDR3 Obje mislim kupiti u Linksu, samo se ne mogu odlučiti koju, pa ako možete pomoći... ![]() Samo nemojte reć "svejedno" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Oppa Gangbang Style
Datum registracije: Jan 2009
|
svejedno koju ![]() 6540 zbog DDR3 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jun 2010
|
isto glas za 6450 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
undercover
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
Na drugu stranu , ne znam što je uvedeno u tu novu seriju ali sve potrebno za HTPC radi i na 5450 a kako ta ima veči hladnjak , nebi je tako lako eliminirao. U HTPC kučištu imam zaista minimalan protok zraka ( 2x120mm venta @ cca 350rpm) i jedna s takvim minijaturnim kulerom mi je je prdnila.
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Moj glas ide za 5450 zbog konkretnijeg hladjenja..Obje će ti u HTPC-u raditi isto i nećeš primijetiti razlike.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Buying Bitcoin
|
S obzirom da u Linksa vlada dezorganizacija, jutros mi je došla 5450, a ne 6450. U početku sam i htio 5450 jer je bila jeftinija, ali su rekli da ne znaju hoće li je bit na lageru, pa se nisu javljali, pa sam im rekao da naruče 6450, pa su navodno naručili, međutim jutros me zvali da je došla ova: ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Ako si uzimao sve novo, tj ostatak konfe nisi već imao otprije, i jedan E350 bi to sve dobro odradio |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Guest
|
@Neo-ST: Identična takva je meni u mome HTPC-u, iako nikada ni nisam isprobao taj hladnjak, iskreno...uglavnom čim sam ju malo bolje pogledao, skužio sam da vf-900cu sjeda gore k'o bog, maknuo vent i to je to. Napominjem samo da kod mene nije nikakvo mATX i sl. kućište (ima dosta prostora) i nikakva pregrijavanja nemam (a zaigra se tu-i-tamo i PES 2012 i sl. jednostavnije igre). Eto, možda dobiješ ideju šta dalje, ako bude problema sa grijanjem (ja mislim da se ti Zalmani mogu naći za cca 50kn rabljeni). ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Buying Bitcoin
|
Ma ne vjerujem da će bit problema, u loadu je oko 50 ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas