|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
(riješeno) Više .txt fileova unutar jednog .exe filea
Ne znam ni sam koji bi naziv dao ovoj temi, a ni gdje ju je najbolje postaviti... ![]() Evo je ovdje pa valjda će netko znat odgovor... Dakle, imam .zip file koji je password protected. Unutar njega nalazi se .exe aplikacija koja se pokreće preko DOS-a i otvara se .txt file. E sad me zanima sljedeće: na koji je način .txt file postavljen kao .exe aplikacija? Je li moguće da se unutar tog .exe filea nalati više .txt fileova? I je li moguće da .zip datoteka ima više passworda, a da se promjenom istoga otvara različiti sadržaj u .txt formatu? Možda je malo konfuzno, ali ni sam ne znam kako da bolje opišem. Pa evo i filea o kojem se radi: http://www.mediafire.com/?a2c4nuh31cyip78 password: protex123 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
exe moze imati vise toga u sebi sto pokrece u proslosti se to zvalo exe binder i cesto su se virusi pripajali s takvim stvarima :P |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
Radi o "console application", tj o programu koji radi u tekstualnom sucelju. Znaci imas samo jedan file. Nije moguce imat razlicite sifre za .zip datoteku. edit: @humweed ovo je 2kb, tako da sumnjam... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Našao sam rješenje. .exe aplikacija otvara .txt file koji je u stvari link u tekstualnom obliku. Tako da se svaka promjena na tom linku manifestira pri ponovnom pokretanju .exe aplikacije. To me zanimalo. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|