|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2006
|
Vip homebox koristit za Voip?
Pozdrav svima, Kako svi znamo Vipov homebox jest vrsta Voipa i to glede govorne komunikacije, zanima me, prije nego kupim skupi Siemensov C610IP dal će to radit u mojoj Voip kombinaciji? Treba li nešto hakirat? ![]() Možda bi sve jednostavno radilo da lan izlaz iz uređaja kabelom spojim na mali switch a iz njega opet lanom na siemens voip tel. i drugim kabelom na komp. Molim vas za odgovor, jel netko takvo što ikad pokušao...
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Ne trebaš pitati na dva mjesta isto. Prvo prouči šta ti omogućava tj. "daje" homebox. Jel to izlaz na Internet ili ima i neke druge funkcije, ovisi o kojoj se verziji radi. Definiraj kojeg ćeš operatera koristiti za VoIp, o tome ovisi kako podesiti Siemens C610IP i Homebox (šta je dostupno). U pravilu "alternativni" operateri (npr. Nanoh) samo zahtjevaju da imaš pristup Internetu. Treba istražiti jesu li određeni portovi (npr. 5060) slučajno il namjerno blokirani preko Homeboxa, . . . |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2006
|
Ma kod prvog postanja sam prekasno vidio da je tema odavno mrtva... E to glede portova me zanima, jel tu postoje ili ne kakve blokade? Homebox mi je kod roditelja i nisam u mogućnosti te stvari ispitivat, ali svi su isti pa se nadam da je to netko već pokušao...
Pozdrav, mirko Zadnje izmijenjeno od: Nikky. 12.01.2012. u 13:35. Razlog: Maknut Quote |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Nisam baš siguro da je netko već to istraživao, možeš čekati ako netko odgovori. U međuvremenu trebaš sam istražit gore navedeno, za to možeš koristiti pc ili lap. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|