|
![]() |
#1 |
The Zappa
Datum registracije: Jan 2006
|
Load needed DLL's for Kernel
Od jutros mi se na XP Pro SP3 nakon bootanja pojavio sljedeći problem: "Windows could not start because of an error in the software. Please report this problem as: load needed DLLs for kernel. Please contact your support person to report this problem." Microsoft kaže ovako: http://support.microsoft.com/kb/812450 Rješenje koje nudi je Repair opcija s instalacijskog CD-a. Međutim dok uđem u Setup, nikad ne dobijem ponuđenu Repair opciju, odnosno: Select the XP installation you want to repair from the list and press R to start the repair. Već vidim samo ovo: Windows XP Professional Setup ============================= The following list shows the existing partitions and unpartitioned space on this computer. Use the UP and DOWN ARROW keys to select an item in the list.
Nakon dva sata istraživanja nikako ne nalazim rješenje niti inicjalnog problema, a niti rješenje kako ući u Repair modus. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
The Zappa
|
Citiraj:
Međutim, niti dok stisnem R ništa se ne dešava, niti mi uopće nudi Recovery Console. Sve što vidim jest ono što sam naveo u prethodnom postu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
The Zappa
|
Imam originalni CD. Kupljen davno. Stvar je samo da sam s originalnog slipstreamao SP3. Očito je da se tim postupkom izgubila 'repiar' opcija. Ne znam kako. Hoće li biti prolbema ukoliko napravim 'reapir' WinXP SP3 s orginal CD-om (bez SP-a)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
lako moguce ako ne i 100% vjerovatno |
![]() |
![]() |
|
|