|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
lektira?
Znam da nema puno srednnjoškolaca ovdje, ali vrijedi pokušat... trebao bih lektiru zlatarovo zlato, al ne vrijede mi one što su več negdje na netu ili "na guglu" jer mi profa provjerava i ne bih želio još jedan komad.. |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Re: lektira?
Citiraj:
ima da tvom profi ukažem na ovaj post ![]() |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
imas http://livada.pondi.net tam sigurno imaju ja odtam skidam lektire od 6 razreda (sad sa 2 sr.) al ja ih nažalost i procitam
#6 | |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() Uh kako bi vas zatvorio u sobičak sa cca 100 DEBELIH knjiga i nama van dok mi svaku ne prepričate ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
EMP moderator
|
Imam ja par verzija, al ne mogu ti dat dok mi ne stigne ploča. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
#10 |
EMP moderator
|
Za koji dan...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
No sad za ozbiljno jebeš lektiru, pridruži nam se svaku večer na u Call of Duty2 napucavanju na serveru Doza. ![]() Tako da problem sa lektirom se jednostavno rješava u tri točke: 1. Nađi kratki opis knjige na netu max. 3 stranice(nećeš valjda da ti Quake4 stoji u ormaru dok ti čitaš Šenou ili nedaj Bože Krležu) i to pročitaj(ne zaboravi naučiti imena likova, te kako se knjiga zove i tko ju je napisao jer bilo je i takvih bisera ![]() 2. Prije sata nađite nekoga štrebera koji je sigurno pročitao i natjerajte ga (dakako ne nasilno jer je ipak akcija "Stop nasilju u školama" nego ga "lijepo zamolite") da vam prepriča 3. Ako odgovatate usmeno slušaj one prije i uči njihove rečenice. I to je to, rasturati češ, sretno.
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Zlatarovo Zlato.....bljek....počeo čitat i fijuuuuuu...next...koja dosada...a jesam li pročitao kratak sadržaj...NE, kolko sam dobio...4 ![]() ![]() 11 ljudi ispred mene odgovaralo....i stalno ista pitanja....šljuka... ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
bacc. ing. comp.
Datum registracije: Nov 2003
|
zamoli nekoh iz razreda da ti sto detaljnice preprica knjigu poglavlje po poglavlje slusaj sta pita druge ucenike pitanja se ponavljaju i to ti je moj recept (zapisi pitanja) sve ovidi o tvojoj inteligenciji,zainteresiranosti i volji.Ja kad nest hocu to i mogu dovoljno mi je da samo mi neko jedamput preprica knjigu ja u svojoj glavi slozim pricu i sve zapamtim.... al kad mi se neda to je druga prica .... |
![]() |
![]() |
#15 |
EMP moderator
|
Kod moje profe se ne bi samo tako izvukli, skonta iz aviona ko je čito, a ko nije, možeš prepričavat kolko oćeš jer pita neke glupe detalje i nijedno pitanje nije postavila dva puta. Sva sreća pa sam je se otarasio. ![]()
|
![]() |
![]() |
#17 |
EMP moderator
|
Otići ću onda do lege pa ti poslat.
|
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
hahaha malo me "crnjak" ali eto trebalo bi mi hitno pa ako netko zna za lektiru imam Povratak Filipa Latinovicza,a pitanje koje me muci i po kojem je danas dijelila "kulje",jest gdje je Filip otišao 23 godine i kasnije kada se vratio i gdje studirao i sta tj.ako je ocito nitko nije znao,ne sjecam se tog detalja pa eto ako netko zna i ispricavam se na dizanju prastare teme,ali eto treba mi pa razumijte ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
sad kužim zakaj nove generacije ne mogu sastavit jednu proširenu rečenicu. O općoj kulturi da ne pričam , ona je na razini "klada-mamić-žuja" ![]() Čast iznimkama , nadam se da ih ima puno ![]() |
![]() |
#21 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
O đizus ljudi, stvarno... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|