|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Box Hladnjak na sempronu 2200+ (Socket A)
Kakav je taj hladnjak. Je li velika razlika između njega i nekog drugog hladnjaka. Isplati li se kupovati drugi (100 kn maximalno) ili mi je i ovaj dobar. Temperatura mi je na najvećem opterećenju 50 C , mjereno sa ASUS Probe. Sempron je OC sa 1500 MHz na 2000. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
asus cesto laze...obicno je 5° veca al ko zna...box ti inace nije za klokanje...preporuka ulozi jos 70 kuna u kvalitetno hladenje...il ak ti ne smeta zvuk ti dam svog tt-jca ![]() ![]() ja kad bi birao bi bio falcon al posto vec imam xdream ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Evo ja hladim svog bartona sa boxom ![]() idle 45 load 58-60
![]() |
#5 | |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#6 |
M.U.P.
|
Identičan je ko i onaj za semprone. Isto se vrte isto izgledaju. Piše na njemu AVC
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#9 |
M.U.P.
|
Znam da su visoke al zalman ne stane u kučište. A i imam u planu prijeć na 939 pa mi se ne izdvaja lova za nešto što ću koristit samo par mjeseci. Dok piči klima onda su normalnije.Htio sam samo reć da može poslužit ko nužno zlo na oc stroju.
![]() |
#10 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Spire Falcon rockII za 50kn
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
M.U.P.
|
Kak to hladi? Ako znaš iz prve ruke.
![]() |
#12 | |
Moderator
|
Citiraj:
Eh, danas bio u maxmodusu i sad ona zena veli da oni ekipi ne preporucuju zalmane jer su glomazni i jer sire toplinu na ostale komponente (zbog nacina na koji hladi)...
![]() |
![]() |
#13 |
M.U.P.
|
Kad je na 1.65 razlika je do 5stupnjeva. Vjerojatno ploča kenja kad čopim kuler nije prevruč ono ugodno je topli. Nisam ni shvatio ko loše ![]() A ovo za zalmana prvi put čujem.
![]() |
#14 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Imam ja dva gorespomenuta Falcon Rocka II pa ako ste zainteresirani da napravite jeftini upgrade coolera za male pare... ![]() 50kn komad, izravnane baze sa granulacijom 1000...
![]() |
#15 |
M.U.P.
|
![]() Platim kavu ili ![]()
![]() |
#17 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Kao prijašnji vlasnik tih falcona mogu potvrditi da je baza novima relativno katastrofalna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Ancient
Datum registracije: Mar 2003
|
Eh, danas bio u maxmodusu i sad ona zena veli da oni ekipi ne preporucuju zalmane jer su glomazni i jer sire toplinu na ostale komponente (zbog nacina na koji hladi)... [/B][/QUOTE] pa koja je to glupača-glomazan je ali ako stane,što se prije provjeri ,onda nema veze.Ali ubolo me ovo da širi toplinu.Zbog načina na koji hladi puše i po matičnoj,mosfetima itd. tako da i njih HLADI malo.A da ona ide piliće prodavati? |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() Nego stavija sam nekakav potenciometar na ventilator. Kad pojačam dokraja piše da se vrti na 2800, a kad skroz smanjim piše da je na 2000. To i nije nešto. Ja sam se nada da ću ga spustit do 1000. Jednako se čuje ka i prije. Moga sam popit 2 pive za 20 kn a ne ih pljunit za ovo čudo šta ničemu ne služi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
|
A vidim i ja. Sad sam instalira Motherboard monitor i kaže mi da je minimum okretaja 4200 a maximum 6000. To mi se čini nekako nemoguće. Možda i nije neznam. kako god bilo ne mogu ga natirat niže od toga. Kad smo već kod toga, kolika je normalna temperatura mog semprona. Sad mi pokazuje 51 C na nikakvom opterećenju. Do koliko se smi grijat. Zadnje izmijenjeno od: smrad. 05.07.2005. u 21:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Premium
|
nije valjda da niko ne zna. pa morate znat. neko od vas sigurno ima potenciometar. kako vama radi |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Premium
|
pa ima li nešto šta se da napravit. iskopat ću oko onome u hg-spotu ne bude li se moglo ništa napravit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
imam ti ja od vulcana 12 šta mi ne triba. javi se za vikend jer iman sutra i prekosutra posla oko škole.
ASUS K8N & Zalman NB32K @ HTT x3 / A64 3000+ 263x8 / 2x256MB TwinMOS @ 210 / Club3D 5200 & Zalman ZM80C-HP / Maxtor 30GB, 2MB / WD Caviar 80GB, 8MB / Maxtor DM10 250GB, 16MB / Xilence 420W / CoolerMaster Centurion 5 |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Misliš popravni???Volcano 12 je odličan hladnjak ako ti nije bitna buka jer vidio sam ga na djelu ali je buka koju stvara neizdrživa oko 50 dBa |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|