|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: May 2011
|
Mikrofon odjednom ne radi
Pozz, evo mene ponovno nazalost s problemom.. Problem je ovaj.. Imam ukljucen front mic, najnormalnije sam pricao jucer, prekjucer, itd.. I sinoc navecer isto tako, i ujutro upalim komp, odem na teamspeak pricam, niko ne odgovara, kad ono oni mene zovu da sta se ne javljam, i tad sam shvatio da je meni nesto shebano.. Sve u opcijama sam provjerio, audio driver isto, nista nije mutano i zeznuto jer priko noci komp nitko ali bas nitko nije dirao, mic nije riknio 99% jer sam vec jednom imao ovakav slucaj i samo od sebe se nakon mjesec dana popravilo, mozda zvuci glupo, ali ne zajebajem se, samo od sebe se priko noci nesto zeznilo i mic nece da radi di god da ga testam.. Stvarno nez u cemu je problem, par prijatelja je bilo u mene provjerili smo sve i idalje nista, lol.. Nadam se da neko ovde zna rjesenje ili ima barem privid oko cega je problem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2007
|
Jesi probao uključiti mic koji ti je na matičnoj ploči? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
It's all a joke
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
#5 |
Registered User
|
A na to je mislio, ![]() ![]() Jesam, jesam, naravno pa ne bi sve provjerio a da nisam probao pozadi ukljucit, i kad ukljucim pise da je "Microfon" "enabled", sve ljepo radi kako pise u optionsima, ali zvuka nema, jednostavno nema zvuka i gotovo :S |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
It's all a joke
Datum registracije: Sep 2009
|
probaj, ako vec nisi.. unistal iz Device managera.. i pobrisat iz add/remove programsa ako imas kakav software.. onda sve ponovno instalirat
![]() |
#8 |
Registered User
|
Probaj još iskopčati audio kablove od front audia ako je on blesikno pa ti pravi probleme sa zvukom. Imao sam takvih problema sa integriranim zvučnim i uglavnom rješenje je bilo ugradnja PCI zvučne. Na ebaji sad ima i ovakvih jeftinijih rješenja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
|
A jbt, nece ovo nesto sta god proba, al jbmse nije mi to toliko vazno ![]() Al jedan problem donosi drugi lol.. Jel se vama dogadjalo da udjete na mozillu ali samo na njoj na youtube tj neki video i jednostavno zabloka, moram preko task managera izlazit lol, skroz se sledi.. Na Google Chrome i IE sve najnormalnije radi al kad na firefoxu upalin youtube nece zablokat ako ne udjen u taj youtube tab al cim udjem samo se sledi.. A na koristenje IE i Chroma nisam naviknuo, ovo mi je jednostavno default ![]() @esad tnx puno na trudu i pomoci ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
|
Neće mozilla bez zvuka ![]() Nedavno je bila tema sa tim problemom i rješena je, potraži taj thread, mislim da je bila nadogradnja FlashPlayera. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
|
haha, ok, jos jednom hvala ![]() Edit: Evo instalirao novi flashplayer i radi ![]() Zadnje izmijenjeno od: tibia22. 14.02.2012. u 11:20. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|