|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Canon Pixma
Ajde da vidim koliko vas ima vlasnika ovdje i kako ste zadovoljni? Vidio sam da Sky ima 4000, vjerujem da je zadovoljan s njim. Ja sam kratko vrijeme imao kod sebe 4000 i 5000 i čine mi se kao stvarno ok printeri. Pogotovo 4000 za onu smiješnu cijenu od 1000 kuna. Ono što me najviše zanima, jel neko pokušavao duplex printanje? na šta to liči kod ink jeta? jel se stigne tinta osušit prije nego ga povuče ponovno natrag, ili se razmrlja? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Ja imam pixmu 1500, s obzirom na moje potrebe ja sam prezdovoljan. Sto se tice dulexa tu nemam iskustva ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Re: Canon Pixma
Citiraj:
Jedina mana je da se, IME, voli samo s Canonovim i Epsonovim papirima (photo i hires).
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
...
Datum registracije: Nov 2002
|
Imam i ja pixmu 4000, prezadovoljan. ![]() Brza, super ispis teksta, fotografije odlicne, na obicnom sroteks papiru printa jako dobro, printanje na cd/dvd isto super, niska cijena, odvojeni spremnici, mislim da je svaki 60kn sto nije puno itd...
![]() |
#5 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Re: Re: Canon Pixma
Apsolutna preporuka. Ne sjećam se kad sam zadnji put sa nekim hardverom bio tako zadovoljan. Ima čak i opciju "quiet printing" ![]() Inače, duplex radi bez greške, nema nikakvog mrljanja. Isprintao sam jedno 50 stranica teksta/slika na duplex i nisam ni na jednom mjestu vidio neke mrlje. Uglavnom, all four thumbs up!:clap: |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
uzeo danas pixmu 1000.....inkjet smatram potršnom robom i zato više nedam 1000-1200KN za inkjet da me je*eš..... debili sa printerom ne isporučuju fucking USB kabel....skoro sam na dupe pao....jebo ih kabel od 1$ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
Pa što onda isporučuju da ga povežeš sa kompom? Komad duct trake? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
...
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ali mislio sam da je to samo slučaj sa najslabijom pixmom...ali da sa modelom od 1000KN ne dobiješ kabel! ![]() ne razumijem kako si mogu dopustiti tako loš marketing...mislim, barem 50% kupaca će doći doma i skužiti da moraju natrag u dućan jer su ovi htjeli uštediti 3KN ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
uzmimo da je 50% kupaca negdje brojka od recemo 10 000 ljudi sto znaci da su ustedjeli 30k kn ![]() ![]()
![]() |
#12 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Pa i ja kad sam kupovao i865 nisam dobio kabel u kutiji. Ali ga je cura u Nobilisu uredno izvadila sa police i stavila na kutiju, skupa sa računom i paketom foto papira. Dakle-ipak bi se morao dobiti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() a anti-reklama koju stvaraju ovakvom politikom ih može doći PUNO (zapravo enormno) više.... recimo da je 1% od tih 10 000 (kad si već uzeo tu brojku kao primjer) pri sljedećoj kupovini odabere konkurentski printer umjesto Canona zbog neugodnog iskustva i gubitka povjerenja u brand......i da taj printer dođe 400KN (najjeftiniji model)....to je.....40k KN gubitka, znaći već su 10k KN u minusu a ako su u pitanju top model od 1000-1500KN ??? ili da recimo 10% idući put ne uzme Canon ![]() ![]() zaje*ana je ta ekonomija : evil : |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
Dečki, ja ne znam što se dogodilo sa vašim printerima, ali ja sam uredno dobio USB kabel, što je dokumentirano u uputstvima za uporabu (dolazi sa USB ili sa Centronics kabelom, naglasak na ili). |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Ja imam Pixmu 3000 i ja sam krivac da je Sky zel 4000, jer sam u mu reko da je printer prejeben još kad sam u reko za Quiet mode. Duplex je genijalan kao i software odnosno status monitor veli točno kaj dela, mala zamjerka da ti pokauzje smao kad je tinta puna i kad je prazna al to je mala greškica. USB kabel nisam dobio al sam ga imao doma od starog HP DJ656c. Svakao je printer genijalan i za cijenu od ispod 900kn kolko sam dao za njega genijalan. Curi sam printao PDF file od 200 stranica duplex ( krcato slika) i sve ispalo savršeno. BTW. THNX RAKu za preporuku.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
Uf, hvala bogu da sam uzeo 4000...da nisam dobio kabel bi valjda išao sa sjekirom u dućan... ![]() I Isuse, nisi jedini krivac, Nicholas me je također uspio uvjeriti. I da, Pixme 3000/4000 su THE ink jet printeri klase do 1000 kuna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Headbangig Grunf!
|
Kad ne čitaš kaj piše u opisu. ![]() Piše dolazi BEZ USB kabla, lako je moguće da je taj kabel samoinicijativno stavljen kod tebe. Kad sam kupovao ono smeće od HP-a sam dobio obije tinte al jasno ne i USB kabel al sam to znao pa sam ga odmah i kupio zasebno.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
cmiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Datum registracije: Jul 2003
|
Ja sam uzimo i350, i dobio sve, 2 kabla za napajanje ( neki divlji i ovaj nas) i usb printer, obe tinte i cd. Koji model tinte koristi pixma? |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Koliko priče zbog jednog printera. Neću reći niti jedan, ali tek uz rijetki printer dolazi kabel. Ako ga ima, to veliko piše na kutiji. U današnje vrijeme kabel u kutiju naguraju naši trgovci zbog dobrog odnosa prema kupcu. Na tome im svaka čast. Tako i ja uz svaki kupljeni printer dobijem kabel, htio ja to ili ne. Tip me pogledao ko da sam mu pobio cijelu familiju kada sam mu rekao da mi ne treba. Nije mogao izuzeti istog jer je zaracunat u cijenu. Kad je o duplexu riječ, ja sam još na S500 koji je ispisao 7,5 dl i šiba dalje.
![]() |
#21 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
3eBK-crna 6Y-žuta 6M-Magenta 6C-Cyan Pixma 4000 3eBK i 6Bk-crne 6Y 6M 6C
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Premium
|
Koliko troši taj canon pixma 4000 ?
Citiraj:
Hvala na odgovoru
![]() |
![]() |
#23 | |
...
|
Re: Koliko troši taj canon pixma 4000 ?
Citiraj:
![]() Spremnici jos drze... e da, nitko nije spomenuo kako su spremnici prozirni pa ih u bilo kojem momentu mozes sam pogledat i vidjet kolko tinte jos ima. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Premium
|
Re: Re: Koliko troši taj canon pixma 4000 ?
Citiraj:
![]() |
![]() |
#25 | |
Soul Brother
Datum registracije: Apr 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#26 |
Soul Brother
Datum registracije: Apr 2004
|
gledam i ja uzeti neku pixmu, preferabilno 4000 ili 5000...dosad mi je vrhunac karijere bio epson c43ux. Citao sam negdje da pixma 5000 ima sve sto ko i 4000 medjutim cijenom je 200 kuna skupljaa jer navodno ima permanent head - glava koja ne nemre riknuti...znali neko nesto 'bout dat issue?
![]() |
#28 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
Jer ili imaš Catridge s glavom na nejmu ili imaš glavu zasebno i catridge bez glave. Čini mi se kao patka. Velim imam 3000 i jako zadovoljan s njime. 2000 je OK, no smatram da se isplati dati nešto više za 3000. 3000 je meni osobno ljepši model prednost je što ima odovojene spremnike s tintom u boji. Ja recimo ne kupujem catridge nego ih samo punim.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Warcraft III TFT
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#30 |