|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
problem email - google, htc desire hd
dakle do prije dva, tri dana sve je savršeno funkcioniralo, otvorim mail kliknem check mail i mob uredno update account međutim, nakon što sam promjenio šifru za gmail acc nikako da se spoji, stalno javlja da je šifra kriva, a provjerio sam 50 puta i dobra je. Čak sam izbrisao acc i napravio novi ništa izbrisao applications/ manage app/ google service framework izbrisao data i opet ništa instalirao k9 mail reader i opet kaže krivi pass ima li neko ideju (riječ je o HTC desire HD , nedavno updateiran na novi software) ljudi lud sam već hvala svima |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Koliko ti šifra ima znamenaka? Ja sam isto imao sličan problem, imao sam stvarno dugačku šifru (oko 40 znamenaka), pa mi je to radilo probleme na Xperiji, jednostavno nije htio login. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
http://support.google.com/a/bin/answ...answer=1032419
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
evo sad sam se opet pokušao spojit i proradilo samo od sebe.... ukoliko budem imao problema istražit ću tvoj odgovor hvala puno |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Ako si se spojio s tvojim pravim passwordom onda ne moraš čitati to s linka. Ako se odlučiš na 2-step verifikaciju prouči kako funkcionira...
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|