|
![]() |
#1 |
El Mattador
Datum registracije: Nov 2001
|
Zotac ZBOX nano
ZBOX nano VD01 ZBOX nano AD10 Ima li ovo malo cudo kupiti kod nas ? Tko je uopce zastupnik za Zotac ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Microline, ali su mene odjebali na prilično smiješan način: "Poštovani, nažalost, Zotacovi proizvodi koji koriste Wi-Fi neće dolaziti, jer se mora platiti atest za svaki proizvod....."
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
Misliš? Ja sam pitao za Z68 ITX ploču, toga mislim da bi se prodalo sigurno više od 4 komada... Uostalom kakve sve gluposti uvoze, a ne prodaju se...
![]() |
#6 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Zašto smješan način? Pa atest se mora platiti i vjerojatno im se isti neplaća da bi prodali par uređaja. EDIT: Hebiga, predugo otvoren tab ![]()
![]() |
#7 |
Premium
|
Nije mi uopće jasan zakon glede tog atesta. Bio sam uvjeren da se radi o jednokratnoj naknadi da se uređaj uvede u bazu RITT opreme. Može netko to pojasniti? Nema mi logike da se za svaki pojedini proizvod to svaki put naplaćuje. Pa evo, koliko bi recimo koštao taj atest kad bi uzeo Z68 ITX sa eBaya? Tražio sam okolo i u pravilu se radi o cifri od 200kn ako ne postoji u toj bazi.
![]() |
#9 | |
El Mattador
|
Citiraj:
Meni je ovo strasna stvar ako bi cijena bila korektna. PC velicine dlana, a moze vrtjeti 1080p, to je odlicno. ![]() BTW, uzeo sam ASRock H67M-ITX/HT koja u sebi ima WiFi i koja se moze uzeti u Hr bez problema. Ne razumijem u cemu je Microlineov problem sa atestima odjednom ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Administrator
|
Citiraj:
![]() Odlična je stvar, bez daljnjeg, no brijem da iz njihove perspektive trgovca tako nešto nije isplativo s obzirom na naše tržište. Ili tko zna što su oni zamislili. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|