|
![]() |
#1 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
absent
gdje ga nabaviti ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
vrutak u podrumu postotak alkohola 85% edit: imaš i od 75% i 65% ![]() uzivaj ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
.
|
Potpisujem ![]() Onaj od 55% ima u prodaji, dok one jače nisam nigdje vidio... Kad sam bio u Grčkoj onda sam naišao na jednu trgovinu s tim žesticama... Kupio sam onaj od 75% (ili 72% nesjećam se točno) ![]() Sad je frend bio u Italiji pa je donio još ![]() Za one koji žele znati više ![]() Ako se zaželiš ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Meni ga je frend donio iz praga (78%) i ja sam malčice pretjero sa njim,i to iskustvo nebi nikome nikad preporučio,4 sata oduzetosti da se nisam mogo ni pomaknut.Jedino je dobro jer drugi dan nisam bio mamuran. A tu kod nas imaš ˝Zelenu Čarobnicu˝,neka kopija sa 50%alkohola,a u Rijeci u marketu u robnoj kući Korzo imaš i Absinth za kupit,ali znatno slabiji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
sta pajdo nakon toga prelazis na rosfrajnu jetru ![]()
![]() |
#8 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
I onda se sjetim spanjolske i nabavljanja tog govna kod lokalno šipca dilera jeftinom cugom. Uglavnom kupis pol litre absenta dobis six pack heinkena. Nakraju hladis hrlo tim hainekenom... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
the luda ribetna
|
neznam puno o njemu(tj ne tolko puno) ali znam da mi je dobro sjeo i da bi rado opet al ovaj put pijem protiv zene(makedonke) 2:0 za mene na njenom teriotiju al mala ne odustaje to je glavno,sad dolazi na moj ![]() ![]() ENIVEJZ PITANJE JE BILO GDJE U ZAGREBU NABAVIT DOBAR ABSENT? ![]() hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Ja
Datum registracije: Dec 2006
|
inace to je ilegalno sto se protivi pravilima foruma ali ja se ne bunim. probao sam ali sam popio samo 2 nisam se nalio cisto od toga i bio je onaj od 72% alk. evo jedna pre***ena slikica: ![]() btw. nisam probao na onaj nacin sa smedjim secerom otopljenim, ali cu probat' nadam se uskoro. el bolje tako (recite ako ste probali)? Zadnje izmijenjeno od: Tomy9. 04.01.2007. u 03:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
*
|
Citiraj:
![]() P.S. dobro je sa secerom |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Sumnjam da je to danas više ilegalno. Kako onda to Vrutak može prodavati? Ili prodaje neku kopiju koja nema veze sa pravom stvari ili su se zakoni promjenili...
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
E a šta je to Vrutak ??? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
the luda ribetna
|
ma znam za njega ali je imao do sada samo IMITACIJE(gledao sam jos pred cca 2 god) sad ak ima super |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
*
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
the luda ribetna
|
i ja al sto vise to bolje...prognoza za zenu...krepat ce ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Doktor Olja
Datum registracije: Nov 2006
|
Još sam se prije par godina susreo sa absinthom i do sada vidio svojim očima sve i svašta, a čuo još više toga... Od totalne ilegale, došao je na police i u našim trgovinama. Pošto sam pred dva dana došao iz Praga, imam mali update: u jednom kafiću nisu nikad čuli sa šećer i žlicu, ali svejedno popili mi blijedo zeleni napitak i samo malo, ali stvarno malo ga osjetili. Dalje nastavili sa Becherovkama :-) U sljedećem kafiću frajer nam nije htio poslužit čisti, nego samo uz šećer i žlicu, i bolje da smo ga poslušali, jer taj smo osjetili 10 puta jače od onog prvog, čistog... i tako od kafića do kafića, svugdje drugi absinth i politika posluživanja... I tako mi zadnji dan idemo u absinth shop po suvenire, kad tamo 101 vrsta, cijene uglavnom u raspon od 100 do 200, max 300 kuna po boci (i 0,7 i 1,0), par boca sa kukcima (najsličniji skakavcu) malo skuplje (400ak kn) i zadnji hit u absinth svijetu, valjda 100% prirodan, sa maksimumom thujonea: Absinth King po cijeni od 500ak kuna... Uglavnom, ima puno loših kopija, ali opet zavisi što tražite. Ako tražite fora bocu i boju, npr. za suvenir, imate veliki izbor, ali ako želite otkrivanje nekih novih dimenzija vaše svijesti :-) (čitaj, kvalitetniji, orginalniji absinth) onda je izbor malo manji, cijene veće, ali i vaše iskustvo neprocijenjivo :-)
X2Terror Epox 9NDA3J; AMD Athlon64 x2 4200+; AC Freezer64Pro; 2x512 Mb Kingmax DDR400 (SC); ATI Radeon 9600 Pro 256 Mb; Seasonic S12-380W WD Caviar 250 Gb, WD Caviar 160 Gb otopio se, hehe Old_Skool MSI KT3 Ultra VIA KT333; AMD Athlon 1700 XP @ 1959 MHz + Falcon Rock 2; 2x256 Mb Kingmax DDR333; MSI Nvidia GeForce FX5200T 64 Mb; Maxtor DiamondMaxPlus9 120 Gb, WD Caviar 80 Gb; |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
*
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |