|
|
Rezultati ankete: VOTE | |||
Soltek |
![]() ![]() ![]() ![]() |
14 | 11.48% |
Leadtek |
4 | 3.28% |
Abit |
40 | 32.79% |
Epox |
33 | 27.05% |
Asus |
13 | 10.66% |
Gigabyte |
9 | 7.38% |
neka druga |
9 | 7.38% |
ne znam |
0 | 0% |
Glasači: 122. Ne možete glasati na ovoj anketi |
![]() |
|
Uređivanje |
![]() |
#1 |
See your bottom for...
Datum registracije: Sep 2003
|
alternativa? Maticnih
buduci da se stalno spominju Abit i Epox(vise manje) sta mislite o "braci" SOLtek i LEADtek ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
See your bottom for...
|
Ok , znam da je PETAK i da je kasno i da je vecina vani ali ja imam temp. i ne idem van -... ili sta da jednostavno priznam da sam phreak i zivim u rupi pod zemljom i da sam sav blijed s 10+ dioptrijom gledam na monitor s dalekozorom.-. i pun sam pristeva jer jedem samo cokoladu i slatko, zatim o hemeroidima da ne pocinjem... uglavnom zanima me ako vec moram birati sta odabrati EPOX ILI ABIT ( govorim o EPoX 8RDA3+ i aBIT NF7-S) hvala imajte u obziru da mi trebaju rupe oko proca za cooler... pa budite ljubazni i recite koja ima ili nema! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
See your bottom for...
|
ma ima i epoxica sad sam vidio !!! nego u jebote vec je pol 3 , zaboravljam sta sam htio pitat ili reci! ma nema veze... aha da sta s onim ULTRA 400 , jel to imaju nf7-s i 8RDA3+? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Abit, ili NF7-S ili SL razlika je kaj SL nema seriell adapter tak da se normalni ATA100 ili 133 disk nemre spojit na SATA controller već se mora spojiti na normalni paralelni konektro zato je i SL jeftinija kojih 150kn. EPox ica je isto dobra ploča ali je ABit bolja!
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Znam, znam. Popljuvali su ju na testu jer nema rupe za Zalmana, da ima problema sa DPS-om, da je spora, da je ...... Ja sam se samo susreo sa problemom oko rupa. Da ponovno kupujem opet bi ju uzeo. ![]() Jednom riječju PREZADOVOLJAN. ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Headbangig Grunf!
|
Nitko ne veli da su ljudi koji su kupili SOltek ili Leadtek ( GT) ili Gigabyte nezadovoljnji s njima sam velim da je Abitica za koplje bolja od njih!Kvragu bio sma ja zadovoljan sa svojom MSI 745ultra dok nije počela zajebavt! Sam velim da ak bi imali mogićnost usporedit Abiticu i druge ploče istih specifikacija bi uzeli Abiticu! A ukoliko čovjek pita savjet je ABIT jer je najbolja za OC ( bolj a od Epox-a, brzua i stabilna!)Jedii mali nedostatk je dsa podržava sam o2GB PC3200 i 3500RAM-a
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
malo manje sa vinom ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
A druge strane i Abit ima loših modela. U svakom kukolju ima i žita i u svakom žitu ima kukolja. Kakva se berba zeme.
![]() |
![]() |
#15 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Gledam bas i ja sad, trebo bi si piknut neku maticnu pa se dvoumim izmedju Abit NF7 i EPoX 8RDA+ (rev 2.0), cijena je ista 700kn, ali ipak bi volio cuti sta vi mislite? Ja malo naginjem ka Abitu, ipak je to novija ploca, ali gledam nije ni losa ova nova revizija od 8RDA+.
![]() |
![]() |
#17 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Banned
|
![]() Zaboravili ste DFI lan party!!!!! p.s. pogledajte testove. p.s.2 u attachmentu pogledajte kako se clocka DFI !!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Premium
|
Citiraj:
Temperatura na suncu je -80 a u hladu - 98, stvar je odlicna makar ni sam neznam kak zgleda. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Administrator
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Premium
|
Moj glas ide Asusu, pa si vi mislite! ![]()
![]() |
#29 |
Headbangig Grunf!
|
Nek ide, sam kaj je ABIT bolji izbor možeš birat između 4 ploče- NF7, NF7-SL, NF7-S, AN7 Da se razmemo nije Asus loša ploča al je Abit bolji! HUGH I have spoken!
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Unregistered User
Datum registracije: Jun 2002
|
Ja bi uzeo DFI NFII ULTRA LANPARTY Rev.B. A i uzet cu ako dode u Hrvatsku... Jest da je skuplja dosta ali je bolja i od ABIT-a i EPoX-a. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|