|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2011
|
Pomoć oko izbora Wireless USB adaptera
U potrazi sam za novim usb wireless adapterom,pa sam nasao nekoliko onih koji mi se cine ok,ako ima jos neki prijedlog slobodno recite.Signal treba primati kroz 2 zida i strop,tj 4 zida ako povucemo crtu od modema do kompjutera na kojem bi trebao biti adapter. Nasao sam ovo: ili OVO ili OVO + ova antena tj. preciznije pitanje je,bi li ova druga solucija sa našarafljenom antenom od 8DB bili jaca i pouzdanija od ovog airlivea,ili bi ipak airlive bio bolji izbor. Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Taj TP-LINK ti mogu preporučiti. Imam ga na jednom računalu i hvata odličan signal kroz 2 zida, jednu ploču (router je na drugom katu kuće) i nešto namještaja. Signal je na 3 ili 4 crtice na windows pokazivaču. Još jedna dobra i iznenađujuća stvar su driveri. Jednom kad ga instaliraš zaboravit ćeš na njega. Npr. na drugom računalu imam više od duplo skuplji USB adapter i nakon šta se dignu windowsi treba mu neko vrijeme da se spoji. A nekad se i ne želi sam spojiti. TP-LINK se spoji praktički instantno nakon dizanja windowsa i nikad problema sa njim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Apr 2011
|
Izgleda 3 db, ali radiće to bez problema TP-link ima antenu 4 db. Zadnje izmijenjeno od: begi. 18.12.2011. u 22:47. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|