|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Windows 7 se odjednom ne boota
Pozdrav, jucer normalno upalim laptop, sve radi, nakon par minuta primjetim da je nesto bucan i da je ekran crn... Ugasim ga, upalim, kad ono nabrzak plavi ekran i restart... S Windows 7 startup repair tools (s CD-a) sam uspio doci do desktopa, vidim samo crn deskptop i pointer od misa. U ovom trenu, procesor je na 100% (ventilator "ubija"). Ne znam odakle bi krenuo? 1. Startup tools ne pomaze 2. Chkdsk /f ne pomaze 3. System restore ne pomaze (kaze da ne moze naci restore) 4. Safe mode, last known configuration, ne pomaze Molim pomoc ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Trebamo više informaicja. Koji laptop, koji W7, starost lapa,..? Jesi pokušao priključiti vanjski izlaz na grafi tj. na drugi monitor?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jun 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Kad smo već kod garancije, toplo bi preporučio produženje iste na 2/3g. jer ako je počeo zahebavati već sada, moglo bi biti samo gore u budućnosti.
![]() |
#6 |
Premium
|
Odmah kod kupnje sam produzio na 3 godine ![]() Vjerujem da je softverski problem i zato bih pokusao s jos nekim koracima prije servisa Repair tools iz Win7 CD-a kaze "Total identified Windows installations: 0" Zadnje izmijenjeno od: nino. 09.12.2011. u 18:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Skini si Hiren's Boot CD i udri testiranje - ram, hard, pa ostalo. Ako ti se ne da zahebavati s time, nosi ga na reklamaciju.
![]() |
#8 |
Premium
|
Evo probam i to pa se javim ![]() Bootao sam opciju "mini WinXP" da spasim neke fileove i slicno. Vidim normalno sve particije. Javim kad odradim testove Mod: Koristi opciju "Edit", nemoj double postat. Zadnje izmijenjeno od: nino. 09.12.2011. u 18:17. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|