|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Nov 2011
|
otpalo ogledalce na CANON 5D MK I
prije 10 minuta..tijelo nikad udareno nikad oštećeno maženo paženo kod mene...fotkam i odjednom nemogu više ništa vidjeti preko view finder-a maknem objektiv s tijela i samo ispadne ogledalce..nigdje puknuto nigdje oštećeno kao da se samo od sebe odljepilo i iskliznulo.... iz osijeka sam i u osijeku nema niti jedan servis koji bi mi to napravio jedino u zagrebu pa me zanima što je to što se dogodilo zašto se ovo dogodilo? ![]() i kolika je cijena popravka ovog u servisu (nekom neznam ni kojem da ga nosim :S ).... Zadnje izmijenjeno od: d0magoj_OS. 03.12.2011. u 21:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2006
|
Prenosim riječi mojeg pajde "nikonaša" baš je online: Neka se javi ovima https://www.facebook.com/profile.php?id=100002668948492 http://www.dtmservis.com.hr/ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
Banned
|
pa neželim :S mrzim facebook ![]() sorry nisam vidio drugi link :S vidim da se radi o servisu....googlao sam oko ovoga i dobio ovo: http://cpn.canon-europe.com/content/...rror_repair.do koliko vidim canon je priznao ovu grešku i ovaj popravak je potpuno besplatan bez obzira imali ili ne imali garanciju...sad ovlašteni canon servis (koji me vodi s te stranice) je photo centar kojem neradi stranica :S [ Aleksandra Hondla 2 10000 Zagreb, CROATIA Tel: +385 1 2313222 Fax: +385 1 2313322 Email: photo-centar@photo-centar.hr Radno vrijeme: ponedjeljak-petak: 8.00-16.00 subota-nedjelja: zatvoreno ] po ovome bi mi oni trebali to napraviti bespla ili je predobro da bude istina :S fotić ima svega 15 tisuća fotki,..plastika smrdi na novo koliko je pažen i mažen ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
nevjerovatno :S al u tom servisu potpuno besplatno će mi popraviti ovaj kvar...besplatno će mi očistiti fotić i pregledati dali je sve s njime ok... gotov će mi biti za 3 dana iz razloga što toliko treba tom ljepilu da se suši... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
aka Sizif
Datum registracije: Oct 2008
|
Svašta, mislim da bi bio i više paranoičan od tebe tako da nemaš beda, sasvim normalna reakcija. Inaće, vidio sam i ovako da Canonov servis nudi besplatno čišćenje ovaj mjesec, točan datum ne znam, mislim da je skoro cijeli mjesec. Mislim da ti svakako trebaju to besplatno zamjeniti jer imao ili nemao backup opremu, 5d je ipak profesionalni aparat i to ti se moglo dogoditi i tijekom slikanja za pare a to ne bi bilo dobro. Sretno s popravkom.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() strašno neću ni misilti o tome :S najbo bi ni kriv ni dužan radi toga što netko pametan u canon je rekao e ajmo zaljepiti uhu ljepilom ogledalce u profesionalnom aparatu....stvarno više te marke nemaju veze s kvalitetom ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
aka Sizif
Datum registracije: Oct 2008
|
A čuj, greške se dešavaju, to im je boljka. Ev mom tati na freelanderu starom 7 godina, ima manje od 100 000, pukla glava motora!? Gledajući po netu, to im je boljka ali nam nije nitko besplatno popravio ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|