|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Nov 2011
|
Spajanje LCD-a od laptopa na komp
Pozdrav Imam jednu ideju koju bih volio realizirati jer bi mi to bilo super riješenje za servis. Dakle imam 2 13" LCD ekrana od starijih laptopa i sada bi htjeo to nekako sklepati da se može spojiti na PC preko VGA konektora. Pa ako netko ima kakvu ideju kako riješiti napajanje LCD-a i spajanje flat konektora bio bih jako zahvalan! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
ima tema o tome probaj potražit malo, uglavnom neisplativo, više dođe nego polovni 17" lcd
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
ne davno sam ja gledao slicnu stvar, mala plocica u koju zaturis monitor od lcd-a i s druge strane te ceka VGA izlaz ako se sjecam cijena je bila oko 50$-65$ (na toj plocici isto vec imas i struju rijesenu) no odustao sam od toga. Kao sto kolega vranjba kaze ne isplativo totalno EDIT: http://www.terminally-incoherent.com...a-vga-monitor/ o ovakvim stvarima mozes vise naci na nekom car forumu, posto su ljudi stavljali od laptopa ekrane (ili opcenito monitore) unutar auta...
Ako Vam je život tužan, ne brinite! Barem Vam je plaća smiješna ![]() Zadnje izmijenjeno od: fre@k. 02.12.2011. u 18:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: Nov 2011
|
Ah šteta mislio sam da ima nekakva jeftinija opcija... Ipak cu potraziti neki manji LCD monitor i riješeno. Hvala na pomoći! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|