Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 27.11.2011., 12:49   #1
adihas
Registered User

Datum registracije: Nov 2011
Cool Pomoc za xperia arc!!

Pozdrav ljudi. Pokusao sam instalirati cyanogen mod na xperia arc. Pratio sam tutoriale i uradio sve kako treba, uradio sam unlock bootloaders, root phone.... Prebacio sam cyanogne.zip na sd karticu. Kad sam usao u recovery mode odradio sam 2 koraka prije mislim da je bilo nesto clear all user data i jos jedna stavka, onda sam dosao do opcije install zip from sd card ali se tada pojavila greska "cant mount sd card" tako da sam sada ostao bez sistema na telefonu kad ga upalim samo stoji na ekranu sonyericsson, a sd card vise nevidim na kompu!! Neznam odakle poceti i kako ovo rjesiti nadam se da cete mi pomoci!!
adihas je offline   Reply With Quote
Staro 27.11.2011., 13:39   #2
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp

LAcy's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
"mislim da je bilo nesto clear all user data i jos jedna stavka"

Ukoliko nisi ništa flashao, morao bi moći ući u recovery. Ako ne ide, izvadi bateriju, pričekaj malo i pokušaj ponovno ući. U slučaju da je kartica i dalje nedostupna stavi je u reader, formatiraj, prebaci na nju CM, vrati nazad u mobitel, uđi u CWM i flashaj.

Gigabyte Z170MX-Gaming 5 LGA1151
Core i7-6700K LGA1151 Skylake
Thermalright Le Grand Macho RT
Patriot Viper 4 Series DDR4 64GB (4 x 16GB) 3200MHz
RTX 2080 TI 11GB GDDR6
Samsung 850 EVO M.2 1TB SSD
Samsung 32" (2560x1440) CHG70 Gaming Monitor with Quantum Dot
MacBook M1 Pro
MacBook Air M2
Moto Edge

LAcy je online   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 27.11.2011., 13:43   #3
adihas
Registered User

Citiraj:
Autor LAcy Pregled postova
"mislim da je bilo nesto clear all user data i jos jedna stavka"

Ukoliko nisi ništa flashao, morao bi moći ući u recovery. Ako ne ide, izvadi bateriju, pričekaj malo i pokušaj ponovno ući. U slučaju da je kartica i dalje nedostupna stavi je u reader, formatiraj, prebaci na nju CM, vrati nazad u mobitel, uđi u CWM i flashaj.

Prijatelju dosao sam bio do zadnjeg koraka ali imam problem kad u recovery modu kazem install zip from sd card izbaci mi cant mount sd card a uradio sam unlock bootloaders i root ...
Staro 27.11.2011., 15:28   #4
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp

LAcy's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Rekoh ti što da napraviš, eventualno obriši i kreiraj particije na kartici. Najlakše iz neke live Linux distribcucije i s gparted.
Da nisi flashao pogrešan CWM? I tome ima lijeka iz fastboota. No ja nemam Arc, tako da pišem generičke odgovore koji se odnose na Android mobitele.
Još jednom, ako nisi ništa flashao, particionirao ili formatirao iz CWM-a morao bi moći podići stari sustav.

Gigabyte Z170MX-Gaming 5 LGA1151
Core i7-6700K LGA1151 Skylake
Thermalright Le Grand Macho RT
Patriot Viper 4 Series DDR4 64GB (4 x 16GB) 3200MHz
RTX 2080 TI 11GB GDDR6
Samsung 850 EVO M.2 1TB SSD
Samsung 32" (2560x1440) CHG70 Gaming Monitor with Quantum Dot
MacBook M1 Pro
MacBook Air M2
Moto Edge

LAcy je online   Reply With Quote
Staro 27.11.2011., 15:59   #5
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Ili je išao na install zip from card, a ne install CUSTOM rom/zip from card.
Staro 27.11.2011., 18:47   #6
WraGG
Premium

WraGG's Avatar

Datum registracije: May 2006
Ako ništa ne rješiš, imaš u Mostaru ovlašteni SE servis (Agramservis, zgrada Vranica) pa odnesi da ti srede to.
WraGG je offline   Reply With Quote
Staro 28.11.2011., 18:55   #7
adihas
Registered User

Citiraj:
Autor WraGG Pregled postova
Ako ništa ne rješiš, imaš u Mostaru ovlašteni SE servis (Agramservis, zgrada Vranica) pa odnesi da ti srede to.
Dao sam vec kolegi jer je tel crkao skroz nemoze se vise cak ni upaliti samo zelena lampica blinka ... zezno sam ga pokusavajuci ubaciti cyanogen mod, sve je bilo dobro unlock bootloader, root phone ali kad je doslo do instal zip from sd card onda je nastao problem , nisam mogao naci odgovarajuci art.img da ga preflesam i da bude kao prije pa ispocetka. Dali mi neko moze dati link od arc.img da imam orginalni sistem ako zeznem opet da mogu fleshati i vratiti kako je bilo??
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno