|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2011
|
problemi s (ne)pokretanjem igara
Molio bih mogući odgovor na pitanje zašto nakon instalacije svake igre tu istu igru ne mogu pokrenuti? Nakon što kliknem na ikonu igre kao da se ništa nije dogodilo (nema promjene niti u procesima u task manageru). Mislio sam da je problem u operativnom sustavu jer sam imao windows 7 64-bit, no nakon instalacije 32-bitne verzije windowsa nije bilo nikakve promjene. Je li problem u antivirusnom programu (koristim eset smart security 5)? Molim vas odgovor, hvala unaprijed ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Problem je što nam nisi rekao apsolutno ništa o svom kompjuteru.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
sorry: AMD athlon x2 5000+ (2,6 GHz) 2 GB RAM-a ddr2 nvidia geforce 8800 gt još nešto treba? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
train simulator 2011, assassin's creed revelations, cod mw3. muči me to što prijatelj na svom laptopu koji ima slabiji procesor nego ja i jednako radne memorije kao moj kompjuter pokreće assassin's creed revelations i train simulator dok se na mome baš ništa ne događa, kao da nisam ni kliknuo na ikonu od igre |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Budimo realni: grafu je pregazilo vrijeme, imaš malo rama, a i procu fali koja jezgra da bi nove igre radile kako treba. Ok, igre bi trebale raditi, ali na mid ili low postavkama. Makni Nod za prvu ruku (ne moraš ga deinstalirati već ga samo ugasi) pa vidi hoće li se igre pokrenuti.
![]() |
#7 |
MiningMod
Datum registracije: Jun 2005
|
Desna tipka miša na ikonu igre, pa properties, pa compatibility, pa kvacica na run this program in compatibility mode i odaberes win xp ili win vista.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|