|
![]() |
#1 |
1
Datum registracije: Dec 2005
|
Hoću se riješit B.net-ovog risivera
Nisam znao di da stavim ovo, valjda nisam fulao... Dakle imam b.net-ov sivi risiver Ct251 i želim ga se riješit tako da kupim PCMCIA karticu ovu i stavim u nju b.netovu, e sad pošto mi nije jasno to DVB-T i DVB-C moj televizor je samsung le32s86bdx/xeh (možete provjerit) i mislim da on ima DVB-T risiver unutra i sad mene zanima dali da uopće nabavljam tu PCMCIA karticu, hoće li to radit na mom televizoru? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
1
|
To je meni odgovorio btw ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Ma bila je negdje rasprava ali ju nemrem sada pronaći, u svakom slučaju, ako imaš PCMCIA utor na telki onda sa ovim adapterom riješavaš taj problem receivera! Jedino bih ti predložio da malo potražiš po forumu tu temu, jer su spominjali ipak puno povoljniju cifru od 500kn za taj PCMCIA adapter ![]()
![]() |
#5 |
1
|
Tražio sam nisam prije nego sam postao, al nisam ništa mogao nać.Da znam i ja da riješavam samo mi nije jasno moj tv kolko sam uspio izguglat kaže da ima DVB-T unutra, a na ovom spominju DVB-C a to baš i nije isto pa ne znam hoće radit onda. Da znam za cijenu već sam našo jednog frenda šta ima pa će mi jeftinije puno prodat no prije nego kupim me zanima hoće li to uopće radit da ne kupim pa da bezveze kupim na kraju. Zadnje izmijenjeno od: Thermaltake. 24.11.2011. u 21:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
1
|
Znači 0 bodova od ovog mog plana da se riješim risivera... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Aj pronađite tu temu jer smo sve detalje opisali, ukratko: TV sa DVB-C prijemnikom i utorom za CI modul + Conax CAM modul + Bnet kartica. Original Conax CAM modul se da naći na eBay za cca 40 €. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
1
|
Jel to ova tema http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=221563 ? Ako sam ja skužio znači nabavim tu Conax Cam PCMCIA karticu (ona valjda pretvori u taj C jel) i gurnem ovu b.netovu unutra i u telku i to će radit makar mi telka ima DVB-T tuner ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Bez DVB-C tunera nema ništa bez obzira koju karticu stavio, lijepo ti je rečeno.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
1
|
Skužio sam sad, malo mi je duže trebalo, al pročito sam ove stvari pa mi je sad jasno, hvala. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|