|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2011
|
PUKNUO EKRAN
Postovanje, evo prvi post proizasao iz nesrece od prije kojih sat vremena. NAime Izletio mi je Xperia arc iz ruke i ekran je lijepo napukao u stilu paukove mreze. Ekran daje znakove zivota ali samo flasha kad ga pokusam upalit i nista vise. pretpostavljam da ce trebat to mijenjat. Sad bi molio savjet gdje i kako bi to bilo najbolje napravit? dali bi me ispalo jeftinije da prek ebaya narucim novi ekran pa dam da ga sloze ili direktno u servis i sa njima se pacat? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
Definitivno ebay....naruci na ebayu, pogledaj tutorial na youtubeu i pomalo. Samo pazi da uz ekran koji narucis daju i potreban alat - obicno odgovarajuci odvijac i plasticni "odvajac" kucista. Na navedeni nacin sam 2 moba popravio za jako malen novac u odnosu na cifru koju je trazio servis.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ako imaš jamstvo, idi u ovlašteni servis. Ako budeš radio sam, ostati ćeš bez jamstva na mobitel. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
neznam nekako bi me zacudilo da mi jamstvo sad vrijedi posto sam ja tehnicki kriv za ostecenje. ugl hvala obojci budem pitao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Jamstvo ti ne vrijedi za ekran jer je to mehanički kvar, ali ako promijeniš ekran u ovlaštenom servisu garancija se nastavlja dalje kao da se nije ništa dogodilo. Ako sam promijeniš ekran i ako mu se dogodi nešto drugo pa ga odneseš na servis, elegantno te mogu odbiti jer će vidjeti da si nešto radio s mobitelom.
![]() |
#6 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Naravno, pitanje je koliko će mu se isplatit uzimat ekran u ovlaštenom servisu samo zbog garancije pošto takve stvari znaju koštat više nego što mob vrijedi. Moja preporuka je ebay definitivno. Nađeš tutorial za Xperia Arc Disassembly, radi po uputama i manje više nemaš što pogriješit. Oko 50 $ su na ebayu. Najbolje ti je zvrcnut servis i pitat koliko bi te došla zamjena, al uvjeren sam da će koštat drastično više.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|