|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
trzanje i lagovi t-com
U zadnjih tjedan dana su mi se počeli javljat konstanti lagovi u multiplayer igrama (točnije cod i sc2) isto kao i sporije surfanje.. tu i tamo zna mi jednostavno stati pri otvaranju neke stranice ili npr. topica ovdje na forumu (otvori 1 post, i dalje neide, a loadira) Sve mi se usporilo što se tiče neta, no same brzine downloada i uploada su ostale iste. Zanima me sada koji je najbolji način otkrivanja kvara ovdje ? Kako provjeriti da nije možda problem u t-comu ? Neki dan je bio čovjek iz t-coma meni ispred kuće i neš čačkao tamo po paricama i pričao sa šefom o nekim mutnim stvarima ![]() Spojen sam preko lan kabla, wireless mi je zaštićen sa wpa2.. jedino se cura tu i tamo spoji, no to sigurno nije razlog jer dok sam u mp igri, ona ugasi wlan adapter. Spyware/virus/adware koliko ja znam nemam. Koristim comodo, ccleaner, asc. Što sam pokušao do sada ? - restart routera - detaljno očistio gluparije na hardu - provjerio brzine, no sve je u redu - restart porta pozivom t-comu Sada ja vas pitam, kako najbolje otkriti u čemu je problem ? Pokrenuti nekakav test, pa točno vidjeti di šteka ? Hvala Unaprijed ![]() Zadnje izmijenjeno od: wnbeeeE. 03.12.2011. u 17:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
evo ista stvar se meni sada desila kad sam isao citati tvoj post. stalo je na loadanju ove reklame dolje sa "e kupi". Provjeri da nije i kod tebe ista stvar i instaliraj neki addon za svoj browser koji ce blokirati reklame. A sto se tice mp-a, mozda se bas u isto vrijeme desavalo nesto sa njihovim serverima? Nisam strucan u tom segmentu, ali ti mo zda pomogne! Zadnje izmijenjeno od: The AC. 03.12.2011. u 18:06. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
uhm, moze biti da. Makar to ne objasnjava lagove u igrama ![]() Ali da.. koristio bi ja i dalje firef0x da nije tako užasno spor i trom u zadnje vrijeme. Chrome naspram njega jednostavno leti .. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|