|
![]() |
#1 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
EPOX-8KRAI misljenje
Zanima me sto mislite o MBO: EPOX-8KRAI i 256 Mb Kingmax 433MHz nudi mi netko sa newsa za 250 kn. Vidim da ima samo dva utora za memu ima li jos kakvih vecih nedostataka ili se isplati uzeti,na to ide proc iz siga... sto mislite?
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Imao sam je nekad davno, solidna i stabilna ploča za te novce. Ima zaključavanje AGP/PCI sabirnice, pasivni cooler na NB, klokanje nisam pretjerano isprobavo - do nekih 210 MHz FSB-a može ić. Ta memorija će ti na njoj garant radit.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Tlacitelj i neznalica
|
Pa na nju mislim staviti Athlon 1800+ i mislim da nece se bas jako dati on klokati tako da mi i ne treba bas nesto high,glavno da ima agp/pci lock.A i za koji Mhz nije bed...hvala!
![]() |
#5 | |
EMP moderator
|
Citiraj:
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Tlacitelj i neznalica
|
Da hvala,citao sam temu gdje se prepucavaju dal VIA ima AGP/PCI lock ili ne na kraju ispada da je bila kriva informacija...hvala svima!
![]() |
#8 |
EMP moderator
|
TA PLOČA IMA AGP/PCI LOCK I TOČKA!!!!! Kolko puta to moram ponovit???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Tlacitelj i neznalica
|
Pa nije naodmet da jos koji put ponovis ![]() Ma ne deri se,samo citam vasa prepucavanja pa nisam nacisto i ne znam sto da mislim... Eto taman sam vidio tvoj post sa slikama,ok sory onda valjda ima,ma salim se ima ima ima... ![]() hvala na pomoci! Evo ipak tema nije bila uzaludna neki su se uvjerili koji nisu vjerovali a neki(JA) i nesto naucili...
![]() |
#10 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Ti nije zaključavanje. To je postavka na standardne vrijednosti na 100, 133, 166 i 200 MHz FSB. Kada pokušaš staviti na 205 vidjeti ćeš da se i AGP promijenio. Više nije na 66. Kada bi pokušao bootati ploču na 190 MHz, ne bi ti uspjelo. I opet VIA nema AGP/PCI lock. doomy! Ovdje ima dosta starih lisaca koji znaju puno o hardveru. Da je netko prosrao glupost, odmah bi ga svi napali. Nisi najpametniji na svijetu.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Tlacitelj i neznalica
|
Onda da raspravimo za kraj jednu drugu stvar:Ako nema a koliko vidim na kraju ipak nema,koliko ja mogu dignuti fsb a da mi ne ode kartica...onako od oka...bi islo do 166 a da kartica ne pregori? E da i jos samo nesto ova ploca podrzava DDR i SDRAM kako to funkcionira sta nisu drugaciji utori ?
![]() |
#12 | |
Premium
|
Citiraj:
U vezi DDRa i SDRa.....pa imaš različite utore...DDR stavljaš u DDR utore, SDR u SDR utore... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
aka Mali Mirko
|
Citiraj:
Jebote dosta vec KT600 nema PCI/AGP lock pa imo sam taj chipset. Uglavnom ja bi na tvom mjestu kupio plocu + 256 rama za 250kn. Prije tako nego samo nf2 plocu za 250-300kn. I sam kazes da su financije ogranicene. A 5-6% slabije performance na kt600 neces ni primjetiti. Ili ces vrtiti 3dmark2001 do besvjesti? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Tlacitelj i neznalica
|
Prespor sam...PRODANO! ![]()
|
|
Oglas