|
![]() |
#1 |
what the hell?
Datum registracije: Jan 2011
|
USB igračke
Zanima me da li te USB lampe, igračke, ukrasi, štete računalu. ![]() Ima li tko kakva iskustva ili je to bezopasno? Želio bi nešto od toga pokloniti ali ne da me poslije ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ukratki...ne štete. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Od tih USB tričarija, plazma lampa predstavlja jedini rizik. Plazma lampa stvara RF smetnje koje mogu ometati bežične uređaje i nije preporučljivo držati uređaje blizu nje jer to nešto može nabiti popriličnim statičkim elektricitetom AFAIK. Za ostale stvari nema brige. ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
what the hell?
|
OK, uzeo sam Yodu za 18Ł, mislim da je to ok za jednog SW fanatika Trebao bi raditi ovako http://www.youtube.com/watch?v=BUiBFDF3kHc |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Baš sam htio isto napisat kao kolega Overclock, radi se o tome da potrošač (ma šta to bilo) na usb - u ne smije vuči više od 500 mA koliko je max. specifikacija za jedan port. Ovi koji su vični elektronici mogu lako to provjerit koristeći neki drugi 5V ispravljač + ampermetar / univerzalac + igračka / gaget. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
what the hell?
|
Tako je, mogu uzeti adapter. Može li mi netko samo pomoći oko odabira, u Chipoteci recimo može nešto ovako? http://www.chipoteka.hr/www_new/modu...fra=8071400035 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
črna jetra
Datum registracije: May 2008
|
ovaj joda je preheben!!! samo kaj mi se neda dat 200kn za njega jer vec znam da cu ga upalit 2puta... prokleti ebaj sve je po 20 dolara i sve je kul ![]() ok joda je 40...
![]() |
#9 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
@Negael Odabrao si krivi adapter, mora biti ispravljač sa istosmjernim (DC) stabiliziranim naponom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
ili jos bolje ovak nesto ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
what the hell?
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#13 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Eto da, bas bi punio iphone s tim ![]() To sam predlozio kao adapter za ove uesbe gadžete... Lijep je i mali adaptercic, izgleda kao produzetak kabela ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|