|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
Nije, zato sto ti treba i upload (u ovom slucaju dial-up ili isdn)... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Kao veza na net treba ti bilo sto za upload (adsl, isdn, dial up). Recimo da imas adsl start (surf). Pretplata, 512 + 256 prometa dodje 100kn. Ok ovdje ti je flat na 384 kb 130kn. Znaci ukupno 100 + 130 je 230kn. To je dosta jeftinije od flata na adsl -u ja bi rekao... No postoji caka a to je ping koji je (kako kazu) vrlo veliki tako da igre odpadaju. p2p je isto upitne korisnosti jer ti ide upload koji placas unutar onoga 512+256 tako da... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
Naravno, bilo koja konekcija prema Internetu je moguća.SatADSL servisi rade kao simbioza telefonske veze koja služi za slanje zahtjeva (upload), i satelitske veze koja služi za broadband primanje zatraženih podataka (download). Za korištenje SatADSL-a potrebno je slijedeće: Običan analogni modem, ISDN ili ADSL pristup Internetu(veza sa davateljem Internet usluga [ISP]);Sat Modem ili slična standardna DVB kartica http://www.vodatel.hr/index.cgi?menu_id=134&item_id=127 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() a ja sam dobil puuno drukčijih informacija.... pa i da je 50 % toga istina, OK....,ne razmišljam da je mukte al je ......zasada dok se ne uvjerim uživo...bum mudro šutil...a i posle......ak i kad prošljaka taj sateltić........ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
Prije toga nije bilo u FAQu, pa sam im poslao mail.... Uglavnom dobio sam odgovor u smislu, *da to nije moguce zbog latencije tj. da "obicni" adsl pocne sa d/l prije satadsl-a i da se ne mogu uskladiti* :confused: Izgleda da je sada moguce... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|