|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
XBOX 360 Controller For Windows
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Hmmm izgleda dobro. Osobno nikad nisam prodao, XBOX kontroler, ali ako je veći od ChillStreama (koji mu jako sliči) tj. nema onu grbu za vent onda je odličan. Kako sam 2 sasuo o pod, moram kupiti neki gamepad a ovo mi se čini kao dobra prilika (naravno ako ga bude kod nas) ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
Pa toga već ima kod nas, možeš kupit žičani i bežični, to je xbox360 i pc kontroler. Ako uzmeš bežični onda trebaš kupit i jedan prijemnik koji se spaja na komp preko usba
![]() |
#5 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Svako malo naletim na port sa konzola koji ti daje izbor ili tipkovnica i miš ili XBOX 360 Controller...ostale izgleda ne šljive ni pola posto...ili nemaš sve gumbe ili nije uopće podržano ![]() Pa me zanima par stvari-postoje li i kakvi zamjenski ili baš moraš kupit MS-ov i ima li ih u crnoj boji a ne samo bijeli?
![]() |
#6 | |
P.E.B.K.A.C.
|
Citiraj:
Logitech Cillstream ti je prakticki kao Xbox controler (gumbi su mapirani kao na xboxovom), ujedno koristim i logitech dual action i do sada niti jedna igra nije nesto kenjavila, osim sto je na dual actionu sjebano to sto oko gljiva imas rubove u obliku pravokutnika, nije krug pa kada naletis na igru di su recimo polukruzni pokerti gljivom nekakvi posebni pokreti (a.k.a. Street Fighter 4) on ih slabo registrira... I evo jedino bas sam jucer igrao Batman Arkham Asylum i tamo mi jedino na dual actionu baca na gljivi invert os sto me zivcira ali sve radi...
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Super Moderators
|
Imam inače klasični Smartbox i nekakav Logi ali sam već na dvije igre primjetio podršku samo za Xbox controler...mislim ne dira to mene-ali žena pizdi ![]() Pa bi joj nabavil nekaj ( XBOX 360 ili Logi ChillStream), tak-i-tak je Logija napol ubila na emulatorima ![]()
![]() |
#8 |
P.E.B.K.A.C.
|
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Super Moderators
|
Ok, budem se zaletil drugi tjedan pogledat taj ChillStream ![]()
![]() |
#10 |
Super Moderators
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2009
|
logitech je kopirao x360 kontroler. sam x360 kontroler je odličan |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Super Moderators
|
Isprobao sa G-Force i ok je, jedino sam ugasio puhalo ![]()
![]() |
#16 |
aka Sizif
Datum registracije: Oct 2008
|
...može jedan mali odgovor u vezi navedenog gamepada? Imam Chillstream već skoro 2 godine i čist ok je. Danas mi je došao xbox 360 za win i primjetio sam da za razliku od već starijeg Chillstreama, ovaj novi ima i na jednoj i na drugoj gljivi cca 1mm lufta.Vi ostali koji imate isti, da li je i kod vas takav slučaj? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Moje imaju minimalni slobodni hod, reagiraju bez problema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2011
|
Xbox 360 žićni kontroler za PC?
Sup? Evo ovako, cacko sam malo po forumu I nisam imao sreće (ili su bili mrtvi links linkovi, ili su bili sluzbeni linkovi), pa evo da pitam vas osobno - Gdje bih mogao kupiti Xbox 360 žićni kontroler? Neke igre jednostavno bolje funkcioniraju sa kontrolerom... Trazio sam u Linksu, HG-Spotu I Technomarketu (lokalne trgovine, iz Vinkovaca sam BTW.), jedino sto sam nasao su bili zicni kontroleri, a adapter je 700+ kn pa nije isplativo. Pa ako bi mi htjeli dati link, iz Vinkovaca ili Osijeka (ili Zagreba, ako nema blize) za žićni kontroler, ili neku dobru alternativu, bio bih zahvalan. (: |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ovo? http://www.portio.hr/index.php?page=artikl&id=102010093 http://www.supernet.hr/webshop.php?H...rodID=M0630807 http://www.optimum-online.hr/detalji...r-windows.aspx Cek, jel ti trazis wireless, ne kuzim sad gore text?
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Registered User
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Bio u subotu u Algoritmu (Avenue Mall Osijek) vidio da imaju Saitek Cyborg Rumble pad (imam ga i prezadovoljan sam): http://cyborggaming.com/prod/cyborgpad.htm
"You know, you come from nothing - you're going back to nothing. What have you lost? Nothing!" Zadnje izmijenjeno od: krešo. 11.03.2023. u 15:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
osobno bi kupio xbox originalni wireless controller http://www.zavvi.com/games/games-acc...k/9995969.html nije skupo i još se kupi receiver za njega na ebayu koji nije originalan,nije skup i radi,tak su barem ljudi rekli. ili se kupi originalni xbox žičani kontroler,na britanskim šopovima znaju biti akcije i cijena od nekih 140-150kn http://www.zavvi.com/games/games-acc.../10021727.html Zadnje izmijenjeno od: gin.tonic. 29.09.2011. u 09:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
To su ti sve fake xbox controlleri(potpisani kao microsoftovi ali bez one sličice originalnosti koja bude sa gornje strane), uzeo sam 2 sa ebaya ukupno za 32 dolara i jako su loše kvalitete , prepozna ga windows uredno ali tipke su očajno loše , pogotovo trigeri koji su jako labavi i mekani kasnije sam uzeo 2 originalna i ogromna je razlika . Osobno ja sam se opekao na kupnji tih gamepadova pa nebi drugima preporučio kupovinu preko sumnjivih prodavača ... u mom slučaju ni 99,6% feedbacka nije pomoglo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
The All Seeing Eye
Datum registracije: Mar 2007
|
Ja sam prekjučer kupio Microsoft xbox 360 for Windows gamepad, platio 300kn u Linksu i full sam zadovoljan. Baš sam prešao Batman AA s njime, totalni gušt iako mi je trebalo vremena da se priviknem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Premium
|
Citiraj:
ja smatram da sve proizvode koje prodaju su original... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Moguće da je original ali mislim da je jednostavnije nadodati još 100kn pa kupiti kod i nas i još imaš garanciju nego da poberes fake . To je moje mišljenje |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
|
evo još jedne stranice npr.trenutno je out of stock al je original. http://www.game.co.uk/en/xbox-360-co...entifier=10452 ja bi naručio iz tih britanskih šopova (ako će mi trebati jednog dana),cijena žičanog je do 160kn,ne plaćaš carinu i još k tome još ti dostave kontroler,100kn više u hrvatskoj je meni previše dati a i znamo da je taj kontroler vrhunski,ne kvare se često... izbor je na kupcu... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|