|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
(riješeno) Asus Xonar D1 - driveri ne rade
Mislim da je problem u driverima koji nikako da prorade pa sam stavio u ovaj podforum. Nikako nemogu dobiti zvuk, imam win 7 x64 Probao sam sve moguće, na kraju i na čistu instalaciju windowsa sa ugašenom integriranom zvučnom u biosu, odmah instalirao najnovije drivere sa neta, nisam stavio ni drivere od atija da se slučajno ne pokolju driveri i opet isto. Prvo sam kupio dx verziju problem isti samo se čulo ipak malo kad bih sve pojačao na max ali iz ove nema nikakovg zvuka Ako se susreo tko ili ima kakav prijedlog edit: zvučnik je dole kod sata prikazuje da je sve ok, u devide manageru također sve ok, u driverima oni barovi skaču kad pustim pjesmu
![]() |
#2 |
Premium
|
može lock, rješeno je problem je bio u pogrešnim postavkama u driverima
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Pa sad se potrudi i navedi detalje tj. gdje si griješio, koja verzija i izvor drajvera radi, . . . |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Problem je bio u driverima i u meni, od silnog mrdanja sam u xonarovom audio centu izgelda pobrkao sve. U prvoj instalaciji prvo stavio bez brisanja drivera od integrirane, onda brisao sve drivere, bez driver swepera, pa stavljao nove drivere, na kraju je sve zaštekalo. Poslje svježe instalacije opet nema zvuka, zaboravio staviti kao primarne zvučnike, odmah sam krenio po driverima prčakti, onda skonto za primarne zvučnike ali postavke u driverima skroz pobrkane. Na kraju mi kolega alengrošević rekao kako trebaju biti postavke složene u driverima hvala još jednom ![]() Dx je davala vrlo slab zvuk, slabiji od integrirane, možda i zbog onog externog napajanja, stalno mi izbacivao poruku da nije spojeno napajanje. To bi bilo to ukratko prepričane patnje od dva dana. Uglavnom greške u koracima, eto desi se i serviserima ![]() edit: e da driveri najnoviji sa neta sa službene stranice su bili u igri (i kad niej radilo i kad je radilo), tamo dok sam mrljavio sa driverim i neke modane sam stavljao, ali nije bilo pomoći bez nove instalacije.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|