|
![]() |
#1 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
cvrst everyday ruksak... preporuke?
Tak do 200-300 kn... trenutno im 12" lap al moguce da cu koristi veci makar ne veci od 14 ili 15"... da ima stogod pretinaca (externi disk, mob, nesto kablova, prazni mediji, externa przilica, punjac itd)... i da nije onak vrlo gadan... svidja mi se onaj alienware orion, al nema ga kod nas a prek ebaya me izadje skoro 500 kn... a i velik je jako... logi kinetic mi je isto malo ruzan/velik... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Neki CaseLogic? Moj je neuništiv.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
http://www.svijet-medija.hr/p/Ruksak...VNB-217/22676/ Ovaj. Stalno u pokretu, znao sam nositi i 2 laptopa u njemu :-) . Pristojno izgleda, nije skup, a vrhunski praktican i izdrzljiv... pravi radni konj.
![]() |
#5 |
I hate mondays..........
|
taj mi je nekak previse uglast... trazim nesto vise recimo sportski... nesto ko ovi: HP 1 - 319 kn HP 2 - 329 kn Case Logic - 323 kn Dell - 235 kn Ima li misljenja o navedenima? EDIT: mozda OVAJ HP? Zadnje izmijenjeno od: perich. 17.11.2011. u 20:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
ja imam ovaj Case Logic LNB-15 (srednji) 250kn, bilo ih je u konikomu hrpa pretinaca nepoderiv, imam ga već četvrtu godinu i zbilja nikakvih znakova starenja (mrvicu pohabano s unutarnje stranje remenja, gdje ti se naslanja na ramena, ali neprimjetno)
![]() |
#7 | |
I hate mondays..........
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
I hate mondays..........
|
Dakine su mi dobri 101, Duel i Campus.... di to kupiti tu u hr? vani je cca 50-60$ plus postarina, a to mi je debelo previse... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
Zna li tko kakav veliki ruksak za 15,4 " laptop? Dakle neće ići veći laptop, nego ruksak uz laptop mora imati što više mjesta? čini mi se da ovi CaseLogic osim za laptop imaju eventualno još mjesta za 2-3 knjige. Ja trebam što veći volumen. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
evo ja imam ovoga za svoj 15'' laptop, moze i 17'' unutra, dovoljno pretinaca, odlicna izrada u biti sve http://www.links.hr/?naziv=ruksak-za...kl=017.000.216
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|