|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
DOS2USB
Imam neki knjigovodstveni program koji je u dosu, sve je to fino radilo dok nisam preselio na noviji komp koji nema LPT port jer u tom dos programu nema podrške za USB printere. I tako sam naletio na porgram DOS2USB koji je omogučava da kad se radi neš u dosu, u mom slučaju je bio taj šugavi knjigovostveni program, mogao sam onda fino printat preko USB printera i sve je bilo super dok taj program dos2usb nije istekao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
evo probao sam i taj DOSPrn ali nažalost isto 0 bodova, izgleda da ću onda morat kupit licencu za ovaj |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Da jesam, ali problem je u tome što kad idem printat, izbaci mi prozor iz tog DOSprn-a da nek unesem serial number da bi kao nastavio printat ![]() a niš, ili kupit licencu ili uzet onda tu PCI LPT karticu, probat ću se večeras još malo zezat s tim DOSprn-om pa javim EDIT: evo uspio sam osposobit DOSprn i konačno sad opet sve radi, hvala svima na pomoći ![]() Zadnje izmijenjeno od: extacod. 25.10.2011. u 19:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
Pa kupi onda fino licencu i miran si. Dobronamjerno upozorenje - imao sam bisera koji je na preporuku DOSPrn-a instaliravao razne smutljive verzije ljudima u knjigovodstvene servise (umjesto da je dao par kuna za licencu), pa je sve otislo u kurac nakon nekog vremena...
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|