|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Informaticki shop u New Yorku?
Pozdrav Frend mi uskoro ide u NY pa bi mu dao lovu da mi uzme neke sitnice, recimo SSD ili slicno. Zna li netko neki povoljni shop u koji se mozes usetat i kupit kaj ti treba? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
brijem da walmart ima svakakve gluposti u ponudi (ko pevec), između ostalog i informatičku opremu.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Ako je pak "loosed cannon", iliti ide i nađe nešto pametno bez detaljnog opisa želje, ima raznih trgovina, a svaka od njih ima neke akcije. Tako sam ja uštedio cca 300 USD na digitalnom fotiću i slično, samo zato jer sam imao jako puno vremena za browsing.
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Thnx na savjetima. Amazon/Newegg sam i imao na umu, ali sam jos htio provjeriti ako netko zna bas neki brutalan shop. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
B&H Photo. Oni ti imaju masu toga stvarno, ne samo za fotografiju. Jedino bi ti bilo najjeftinije da naručiš priko neta u online dućanu tipa newegg, bestbuy i sl, platiš im preko kartice/PP-a i zatražiš dostavu di ti prijatelj stoji jer u tom slučaju se ne naplaćuje sales tax (porez) jer ovako kad kupuješ u fizičkom dućanu to se naplaćuje.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|