|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
(riješeno) Minimizira mi se igra tijekom igranja
Svaki put ga uđem u neku igru,ona se minimizira,ponovo ju vratim i sve bude normalno koju minutu i onda opet i tak stalno,jel zna netko u čem bi bio problem,pretpostavljam da je neka aplikacija u pitanju koja zeza al ne znam koja,probo sam preko task menagera prekinit neke aplikacije al bez pomoći Eto nadam se da će mi neko moć pomoć HVALA ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
problem je bio virus,u task menageru pod imenom iexplore,ovisno u kojoj se lokaciji nalazi može bit internet explorer ili trojanac,u mom slučaju je to trojan kojeg sam uklonio tak da mi se igre više ne minimiziraju |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: May 2010
|
Pozdrav. Da ne otvaram novu temu. Odnedavno sam počeo imati isti problem. Upalim neku igru i nakon 10-ak minuta, igra se počne minimizirati svakih 10-ak minuta. Skenirao sam računalo sa spyboot s&d i sa avastom, računalo je čisto. Molim vas pomoć Zadnje izmijenjeno od: nino. 30.09.2011. u 08:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
![]() |
#5 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
Nakon mjesec dana našao sam uzrok. VODAFONE MOBILE PARTNER!!! Kad sam ga deinstalirao sve igre rade normalno, kako uživam igrati PES satima bez prekida ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|