Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, Foto
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 30.08.2011., 19:02   #1
Newbie Pro
Zule
Moj komp

Newbie Pro's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
Mp3 player sa line-in ulazom za snimanje preko stereo mic-a?

Pozz ljudi,

vec par dana trazim takvo nesto, na netu ima informacija svakakvih ali sto se shopova tice u koji god sam usao nema uspjeha. Dakle, imam sony stereo mikrofon ( http://www.bhphotovideo.com/c/produc...ereo_Mic.html# ), odlican mic za snimanje live svirki, ali trazim nesto elegantnije rjesenje od krcanja laptopa i eksterne zvucne naokolo. Google baca hrpu no-name modela, ali vecina nasih shopova je dosta u banani sa detaljnim opisima.

Ima li netko nesto takvo, ili gdje bih mogao naci takav player? Do 500kn bi bilo super.

Hvala!
Staro 04.09.2011., 11:25   #2
Newbie Pro
Zule
Moj komp

Newbie Pro's Avatar

Nitko nista, moze lock, hvala

Oglas
Staro 20.10.2011., 15:16   #3
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Nadoknadjujem stare odgovore, pa evo ti ideje. Nema nicega za spomenutu lovu, posebno ne kod nas cime bi iole bio zadovoljan. Kad si spomenuo svirke i opcenito ako ti treba nesto slicno, onda ti je ovo najbolja stvar koju mozes zamisliti za novce.

Firma Zoom je preko noci, doslovno izmislila (u smislu finoce izvedbe) spravicu koja se u ovom trenutku moze smatrati hit proizvodom. U sali smo komentirali, ako ga se Apple primi, za koju godinu ce sigurno sebe nazivati tvorcem

Necu uopce trositi NI slova na tehnicko objasnjenje, jer u ovom trenutku na Jubiju imas na tisuce ljudi koji ga vec koriste i samo rijeci hvale imaju - specijalno na zvuk : Zoom Q3 , Zoom Q3 HD

Mikrofoni su toliko dobri, da ga neki nose kao lokacijski snimac za omanje TV ekipe u pokretu. Kad kazem dobro, nepojmljivo dobro u klasi. Najnoviji model Q3HD je zamisljen kao youtube kompletan alata za bilo koga da se profesionalno prikaze pred prijateljima ili publikom. Mada su se sad i drugi ukljucili u igru, ali, blago je reci da se radi o jako unosnom novom trzistu.

Zasto ovo pisem i zasto ti spominjem model koji kosta 200 Jureka (sto i dalje nije puno za uredjaj) i daleko od onoga sto pitas? Zato sto je model prije ovoga, koji se zove Q3 Zoom prepolovio cijenom. Zbog toga sto nema HD Video atrakciju u nazivu, ljetos se po citavoj EU prodavao za alvu. I sad se moze naci debelo, debelo ispod 100 Jureka. Ja sam ih vidio i po 70 Jureka ljetos. Trgovci su postali nervozni HD nasljednikom i svi su ga htjeli oscisiti s polica.

Bolju spravicu neces naci. Zvuk je jednako odlican na Q3 a to je ono za sto si i pitao namjenom. Video na HD modelu nije ravan najboljoj ponudi ciljanijih video kamera, ali u kombinaciji koju nudi zvukom i jos kad uzmes u obzir cijenu, skoro da je nedodirljiv. Jako, jako zanimljiva igracka koja bi mnoge zavela kad bi je probali.
Visage je offline   Reply With Quote
Staro 20.10.2011., 17:33   #4
Newbie Pro
Zule
Moj komp

Newbie Pro's Avatar

Visage, ti si BOG!!!! Samo to cu reci

Cini mi se jako sexy spravica, idem njuskati, hvala ti!

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na