|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2011
|
Problem sa računalom
Pozdrav,zovem se Domagoj,imam 15 godina,1.godina Ekonomsko-birotehničke škole,smjer poslovni tajnik. Imam problem sa svojim računalom,malo veči.Naime ne mogu skidati slike i ostale datoteke.Local disk mi je pun,ali ostala dva diska(D i E) imaju dosta mjesta.E sad me zanima kako mogu naštelati da mi bude spremanje u drugi disk jer hitno moram skinuti nekakve datoteke. Srdačan pozdrav. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Koji browser koristiš ? Pa samo promjeni u opcijama gdje hoćeš da ti skida, makar bi te to trebao pitati pri skidanju filea, slike, itd. Isto tako, skini si program tipa CCleaner i počisti si "Local disk", jer nikako nije dobro da ti je pun. I to ne samo sa ccleanerom, nego si obrisi bespotrebne programe/igre. Ali ono što je bitno ovdje; sada svi znamo koji si smjer pa će ovaj problem bit lakši za rješiti. Anyway, fulao si podforum, prvo pročitati pravila prije postanja. Ovdje su ti softverski problemi: http://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=42 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Oprostite što smetam,ali gdje se te opcije nalaze?Koliko vidim nema ih u Control Panelu ili sam čorav. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Ti bi trebao naći nekog ko se imalo kuži da ti pojasni osnove uživo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
mislim da ti je najlaksi nacin prije nego sto kliknes ljevim klikom na link da kliknes DESNIM klikom na link, i koji god browser koristio treba ti se pojaviti menu/opcije gdje pise Save Linked content As, ili slicno tome e onda mozes birati mjesto gdje skinuti |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
Problem rješen,hvala puno. |
![]() |
![]() |
|
|