|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Spooler subsystem app error
danas sam se na poslu na računalu od kolege susreo sa jednim neobičnim problemom. računalo je desktop konfiguracija, donjeg tržišnog segmenta sa instaliranim windows xp-om. problem se javlja kod printanja jednog pdf dokumenta, ali ispostavilo se da se javlja kod svih printanja bilokojih dokumenata. prilikom otvaranja prozora za printanje javlja se gore navedena greška. guuglajući našao sam nekakve alate za to riješiti, youtube video isječke, ali nisam još uspio riješiti problem. pokušavao sam isključiti, pa ponovo uključiti spoolersc.exe proces. izbrisao sam postavke printera u nekom temp folderu, gledao po registryiu kako su me navodila pojedina rješenja koja sam dobio u google. kao npr.(http://www.google.hr/search?q=spoole...ient=firefox-a) ali još ništa konkretno. sutra ću ponijeti neki antispyware alat za pregledati stanje kompa, i mislio sam pustiti repair, ili možda system restore. da li bi to moglo pomoći i ima li neko možda drugi savjet u vezi ovog problema? hvala!
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
ubaci windows xp cd u optiku, star, run SFC /SCANNOW To će provjeriti i zamijeniti sistemske fajlove, ako je koji koruptan ili slično. Imao jednom isti problem, meni pomoglo, doduše na netu vidio da mnogima nije no ništa te ne košta. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
probao sam, ali nisam uspio.svejedno hvala na pomoći!
![]() |
#4 |
Master Of Disaster
Datum registracije: Nov 2002
|
kompletno micanje drivera(ccleaner i sl.) s kompa pa reinstall?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|