|
![]() |
#2 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Bejuk i Kovacic ![]() Neki su imali srecu pa su im oboje predavali, a ja sam samo imo Kovacica ![]() A u slepom crijevu sam bio drugi i treci razred. Eh imo sam osjecaj ko da sam u remetincu sa onim resetkama na prozoru ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
same here, ja bio jedan od retkih kaj nisam moral platit kovacicu ![]() kako su mi starci bili elektricari puno toga sam vec znal... mislim da jos dan danas znam nacrtat majstora slaveka prek cele ploce ![]() i to ga je jebalo jer sam sve znal i nisam se dal zaribat kad bi onak digo brcine i pital jesam li siguran ![]()
#7 | |
Administrator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Hehe Kovacic je bil najbolji sa ocijenjivanjem il si dobil 1 il 3. Dvojke nedaje jel to onda zgleda ko poklonjeno, on zna za 4, a Bog za 5 ![]() Mene je tak jednom cijeli sat ispitivo i znao sam sve i nakraju dobio 3 ![]() to su one legendarne price kruzile skolom da zakaj ima auto sa siberom i uvijek pred kraj skolske godine ima otvoren siber na parkingu ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
|
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
nisam ni ja nikaj plaćao kovačiću, ali sam zveknuo 3. zbog bejukice ![]() mayor in alkohol i veseli duhan... gem je bila druga učionica ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
|
#12 | |
|
Citiraj:
![]() |
#13 | ||
Guest
|
Citiraj:
![]() Imao i Šarca. On je bio walk in the park naspram Beje Kovačić nije bio toliko loš, isto "dobar kao Koturica". :P Citiraj:
![]() ![]() Gem nakon kaj je zgoril i ponovno sagrađen iz tramvaja barem izgleda kao actually birtija. Anyway, Gem + Grof, pljuge u banani = velik dio "radnog" dana :P Zadnje izmijenjeno od: Mad_Duke. 25.11.2011. u 11:49. |
||
![]() |
#14 |
Guest
|
ma koje još čuo za ruđera ![]() TESLA je zakon ![]() |
![]() |
#15 |
|
malo sad o zderonjama, secate se punjenih sampinjona cetvrtkom u onom fast foodu do pekare...
#16 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Citiraj:
![]() Nisam niti ja nikom davao lovu, al je zato frendu na popravnom roku u 3cem razredu uletila ravnateljica sa spikom da da neku paru i da ce proci godinu. |
|
![]() |
![]() |
#17 | |
Guest
|
Citiraj:
Znam da je jedan prošao sklopove zahvaljujući schwarzwaldici+nekom zlatnom lančiću. Koja ravnateljica? Fuštarica ili stara. Da moram pogađati rekao bi Fuštarica :P |
|
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
U memoriz. Fuštarica mi predavala fiziku i redovito sam bio na popravnom, šarac me rušio 3-ći razred na popravnom ![]() Još Mile iz povijesti i Premužić i Nadarević i traume ![]() Ali najbolje sječanje mi je kave sa Guščićkom kad smo skupa markirali njen sat a ona nam plaća kavu da javimo ekipi u razredu da budu mirni jer joj se ne da na sat ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() neću nikad zaboravit kad je štreberko sjeo u prvu klupu i htio maznut već skupljene testove i prepravit svoje odgovore jer je krivo napiso i mile se okrene od ploče i vidi ga... sad scena: hvata sprint oko svoje klupe, otima mu mučki ispit iz ruke, diže u zrak i iz sveg glasa počne urlat OBMANAAAAAAAAAA! OBMANAAAAAAA! JA SAM OBMAAAAAANJEN!!!!! OBMANAAAA!!! vjerujem da si možeš predočiti koliki je životni hajlajt sudjelovati takovoj sceni ![]() ![]() ![]() Citiraj:
![]() tak jasno... ja sam najviše volio vegetarijanac iz kantine - e to je bila sengula i pol ![]() |
||
![]() |
![]() |
#20 |
|
#22 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Fakat vise ne znam kak se zvala ravnateljica, al je bila ona crna vislja zenska ![]() Eh, imam previse uspomena iz tog ruđera da nebi valjda stale na forum ![]() 4ti razred smo bili odmah do kantine, tam po stengama gore i odmah prva vrata. tak da kada je zvonilo za veliki odmor smo uvijek bili prvi u kantini i na miru birali kaj cemo uzet. |
![]() |
![]() |
#23 | |
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
#25 | |
Premium
|
Citiraj:
Izašla strijela iz maloga, prošla kroz tebe, odbila se jer mi nisi nešto, skrenula jer je ovaj do tebe prdno i pogodila njega ![]() Jebote izjebe pola razreda sa tim i živce ti ubije ![]() i pjesmica: mala moja, mala moja, gdje je tvoja, gdje je tvoja. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#26 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Jel Kovačić onaj kum od Maltarića bio il sam fulo smjenu? 5 lozi za velkim odmorom u Gemu i na sat....odgovaranje,wingman dobije kulju iz sklopova,ti ne odgovaraš zbog.....tuge u klupi.... Na kraju 3. razreda.....70% ljudi na popravni iz digitalne il sklopova....priceless ![]() Ahahahaha,Mile legenda....odgovaranje za 2: Dan osnutka NDH,otac domovine,smrt Eugena Kvaternika ![]() Citiraj:
![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: trouble. 25.11.2011. u 13:36. |
|
![]() |
![]() |
#29 |
|
mmm jos sad osjecam miris spaljenih integriraca na vjezbama... vi kaj ste mladji jeste vi turpijali na prvoj godini na radionickim vjezbama il su to ukinuli?
#30 |
Premium
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |