|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Jel komp overclockan? I nije vljda da vrtiš win7 na 1GB RAM-a? To je premalo za win7-čak se ponekad i bune da 2GB nije dosta, a šta tek reći za 1GB. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
@krolovača...ajmo detaljnije malo - kad se ti to događa? Pretpostavljam da si testirao RAM sa memtestom, provjerio temperature CPU-a i ostalih điđa? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2011
|
nije overklokan. memtest vrtio upravo pola sata i nije našo ništ krivo. cpu temperature 66 celzija. matična 31. i to mi se najčešče do sad desilo kad upalim i prođe par minuta,al ne mora bit pošto mi se isto tak par puta desilo nakon kaj je komp radio 6 sati. random. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Koje napajanje imaš?
![]() |
#6 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
O kojem kompu je riječ? Ovo pod "Moj komp"? Ako je, onda napisati i ostale komponente. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Probaj staviti memoriju u drugi slot Imao sam isti problem sa asus p6t deluxe,i7 950 i ocz 3x2gb 1600mhz Smrzavao se bilo gdje, upalim win smrzne se nakon 2min - nekad vise nekad manje igram nekad se smrzne nekad ne, nije bilo pravila sve istestirao i sve bilo u redu Probao sam i sa novom instalacijom isto tako se dogadjalo I onda sam samo izmjesao plocice i radilo je kako treba. ![]()
![]() |
#9 |
|
Pa otvori kućište i pročitaj s naljepnice na napajanju koji je brand i od koliko watta. Možeš škicnut i u Event Viewer usput ako ima kakvih errora.
![]() |
#10 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2011
|
u event vieweru nema grešeka. i nije 66 kad upalim. ne znam kolko je al ovo je mjereno nakon kaj je komp bil upaljen neko vrijeme. napajanje je MS Industrial KY-400ATX P4 uglavnom,kaj se dešavalo sad... poslušal sam savijet i ispremještal ramove malo i ugl (ne pitajte zašto al) na 512mb rama mi je radio najnormalnije dva dana bez da se ijednom zaledio. danas stavim još gigu i pol,dakle 2gb rama i več mi se 5 puta zaledil. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
|
Citiraj:
P.S.- napajanje ti inače nebi bilo na odmet zamijeniti. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
Onda prodaj ovaj RAM koji imaš i kupi si kit da imaš sve jednake module i to je to jer izgleda da ti se memorija kolje zbog različitih deklariranih frekvencija na kojima rade. I napajanje si kupi novo prvom prilikom.
![]() |
#15 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2011
|
hmm da ram 512mb na 7 ultimate hmm 3 različite pločice da se dogura do 2gb hmm klanje rama osigurano ugl novi ram i to koliko god ide ak mislis peglat po 7 ultimate OS jer deklarirano je 2gb minimum s tim da si ti jos na ddr memoriji sve je to malo nategnuto no preporuka ram na max ali da su sve pločice iste a što se konfe tiče definitvna preporuka ostanak na XP-u manje ćeš živaca izgubiti no ak vec jesi zapeo za 7-micu probaj s nekom slabijom verzijom tipa home premium ili pro |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
G.D.I. Info, molio bi da popravis taj post. Upotrijebi koju tocku i zarez, ovako je necitljivo.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|