|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Rezolucija za gaming laptop
Izgleda da cu nabavit jedan vrlo dobar laptop za relativno nisku cjenu, a to je Asus g73sx. Jedino sto me zanima jest, da li je rezolucija od 1600x900 koju on na sebi ima zadovoljavajuca u 17'' ekranu. Ugl koristio bih ga za pisanje, surfanje, filmove i naravno igranje igrica. Dakle dali da idem za tim ekranom ili da se grebem za Full HD? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Mene je neki dan impresionira Vaio VGN-P11 s 1600x760 @ 8" ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Evo ovo su mu glavne spesifikacije. Processor: Intel Core i7 2630QM Graphics Adapter: NVIDIA GeForce GTX 560M DDR5 3GB Display: 17.3 inch, 16:9, 1600x900 pixels, glossy: yes kazem vrlo je jak, dok guglajuci vidim da je to vecini dilema dal je bolje 1600x900 ili FHD u 17''. Neki kazu nema razlike neki kazu da ima... da je ovaj losiji ovaj bolji po kvaliteti itd. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Za igrice to to nije toliko bitno, a ono za što je bitno nećeš raditi. Grafička je sad ok i za full HD, ali u budućnosti ćeš osjetiti razliku tako da mislim da je 1600x900 dovoljno. S druge strane ako imaš novaca na bacanje, a očito imaš kad kupuješ takvo nešto, uzmi bolji ekran... kad postane preslab potrošit ćeš opet par tisuća dolara za novu igračku i problem riješen. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|