|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Blind flash
Udario sam search tu na prijensnicima ali mi nista ne izbacuje na ovu temu. Naime,trebao bih u svog acera 5530 (koji inače u sebi ima 3470 x2 hybrid karticu) ubacit 9650gt. Problem je u tome što 9650gt nije bila u Acer-u nego negdje drugdje pa mi Acer ne daje s njome nikakvu sliku E pa nešto čitam sad na temu tog "blind flash-a" i zanima me jel netko već radio nešto slično da me uputi malo Znači problem je kako ubacit grafulju sa nekog drugog lapa u Acer-a LP, Mario |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
OC addict
Datum registracije: Apr 2009
|
Pa jesi isprobao 9650ku u nekom drugom laptopu..u kojem je bila.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
jesam, acer ima svoj bios u grauljama pa ne vidi pstale grafike |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Točno. U Acera možeš staviti samo grafu koja je bila u drugom Aceru isto kao što u druge lapove ne možeš staviti Acerovu grafu. Na ebayu bi sigurno našao masu takvih kakvih ti trebaju za nisku cijenu.
![]() |
#5 |
Premium
|
Jasno,zato se i raspitujem jel mozda ko probavo ovaj blind flash i dal bi njime postigao ono što mi treba a to je da mi 9650 radi u aceru.... Nista ako nitko nije probavo,morat cu se ja odvazit na taj potez pa javit rezultate ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|