|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
(riješeno) Internet Explorer i Firefox ne rade
Imam desktop računalo, wireless usb adapter..uspijem se spojit na wireless router (sa dobivenim utilityem ili koristeći samo Windows Wireless Connection)...normalno se spojim na router (dobijem od dhcp-a IP, gateway, DNS server itd..), otvorim preglednik (IE ili Firefox)..i neće otvorit ni jednu stranicu (isto koda je u Izvanmrežnom modu - provjerio sam, nije)...otvorim cmd..ping www.google.com bez problema dolazi reply..čak mi se aktivira i Windows update i skida updejtove...znači internet konekcija je tu i nije problem ni do usb adaptera ni routera (probao s dva različita usb wireless adaptera, probao se spajat s laptopom-normalno imam internet i browsam)...iduća ideja mi je bila da imam malware pa da su browseri hijackani..skinem malwarebytes skeniram, ništa nije zaraženo..pokrenem avast, skeniram isto nema problema...ok možda windows firewall radi problema ili avast...firewall na disable, uninstall avasta, instalirao operu...ista stvar...e sad mi je jedino ostalo reinstall windowsa kao zadnja solucija...al još uvijek najviše sumnjam u zarazu s nekim virusom..i da nepomenem računalo prije nije bilo spojeno na internet, ovo je prvi put ...jel ima još koje razumno riješenje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Iskljuci antivirus i pokreni Combofix.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Evo samo da javim, Combofix je riješio problem..hvala na preporuci! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Daj iz loga podatak sto je Combofix izbrisao, onaj prvi dio loga. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Eh nije mi tu računalo, to je s posla od kolege računalo..al sjećam se da je pisalo pri kraju izvođenja programa...deleting firefox.exe i deleting folder WINDOWS...to mi je ostalo u sjećanju...u svakom slučaju dosta koristan program..obavezno ide u listu program za troubleshooting...onaj dan (kad sam postavio post) nisam pokrećao ni hirens boot cd (jer nisam imao sa sobom)...pitao sam za neko riješenje ako hirens boot aplikacije ne odrade posao idući dan ( da ne gubim vrijeme ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: skyman. 14.10.2011. u 00:43. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|