|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
windows 10 divx reprodukcija u banani
pozdrav, danas sam se nakon polugodisnjeg izbjegavanja windowsa 10 natjerao ih staviti umjesto voljene sedmice koja nazalost na mom laptopu zbog nedostatka drivera i podrske nije radila najbolje (touchpad nikako, nvidiu mora onemoguciti i ventilator se sam od sebe nabije u iber)...no dobro, stavio ja desetku, sve sluzbene asus drivere osim graficke, za integriranu i nvidiu sam skinuo sa intel i nvidia stranice da imam zadnje verzije, pokrenem film i dogada se ovo https://drive.google.com/file/d/0B9N...hTV1BaUFU/view znaci to je sa bs playerom kad je stavljeno na nvidiu, kad stavim na integriraju jos je ok, malo se slika lomi i titlovi trepere ali sa nvidiom nikako ako krenem sliku razvlaciti tj povecati ili smanjiti slucaj 1: bez bs playera i bilo kakvih codec packova u windows media playeru jako lagga kad razvlacis sliku vrti slucaj 2: bs player bez dodatnih codec packova na integriranoj radi manje vise ok ali na nvidii nikako nakon rastezanja slucaj 3: bs player sa k lite mega codec packom isto kao u slucaju 2 dakle, kako je moguce da ovo smece od OS-a nije u stanju normalno izvoditi jednostan program kao sto je bs player tj jos gore je sto u vlastitom media playeru ne moze raditi kako treba dok je na windows 7 sve lijepo radilo (osim gore navedenih stvari ali su bar filmovi radili) laptop je Asus GL552VW, i7 6700hq, nvidia 960m, 24gb ddr4, samsung evo 850 ssd 250gb i osuden sam na ovaj odvratan i jadan sustav od windowsa 10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Jesi probao s kojim drugim playerom, Ja sam isto pobjegao od BS-a zbog sličnih sranja tipa kašnjenje zvuka,kašnjenje titlova i kidanje slike a imam Ati karticu.Probaj POT player(prporučam) ili VLC, pa vidi oće li se opet događati.I nije Win 10 tako loš nakon tjedan dana nećeš se niti sjećati sedmice. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
BS Player je 2458 puta gorje smece od bilo kojih windowsa, i windows 2000 je manje smece bio... Potplayer, SMPlayer ili cak zadnja verzija staroga KMplayera bi recimo bilo ok. Koji crni codec pack... tek sad si dodatno ubio windowse ![]() Codeci se stavljaju pomno jedan po jedan ako bas ima potrebe za istima. Stavi ti tu datoteku da je skinemo i probamo vrtit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
iako mi i dalje nije jasno kako na sedmici moze lijepo raditi a na desetki ne, pogotovo wmp da ne radi kako treba ostalo u navici stavljati jos od xp-a drugima kad servisiram, no vidim da me vrijeme pregazilo malo ma bilo koji yifi rip filma, u ovom slucaju je bio finding neverland ali i sa drugima je isto, takoder i serije od 255mb |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
ima li koji od njih auto download titlova kao sto bs ima? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Novi GOM player ima auto download titlova. https://player.gomlab.com/ Ako film vec ima ENG titlove u folderu , pobrisi ih da player potrazi HR titlove. Codec pack ( koristili su se u doba XP-a) ne usnimavaj jer rade više štete nego koristi. Moderni playeri u sebi sadrže sve potrebno za reprodukciju vido i audio sadržaja.
![]() /connect 185.107.96.125:28990 server rcon: oldschool COD2 PCekspert ekipa https://discord.com/invite/zZ4PeqVpBv |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
ok, hvala svima na savjetima |
![]() |
![]() |
|
|