|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2011
|
Nadogradnja procesora na laptopu?
Ovak trebo bi pomoc imam forcebook xmas i ima na njemu Intel® Celeron® Processor 530 (1M Cache, 1.73 GHz, 533 MHz FSB) Socket P i neznam dali se moze ,ako se moze s kojim i di mogu nabaviti taj procesor |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
misliš nadograditi koliko sam skontao, socket m je u pitanju http://www.cpu-world.com/CPUs/Celero...537530%29.html
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2011
|
-
Da zelim nadogradit al neznam di mogu nabavit te procesore sta se tice ovak gledo sam u 2 ducana imaju sam za stolna racunala i da htel bi stavit dual core al neznam jer moze jer ja taj laptop sta se tice unutrasnjosti amabas nis ne kuzim ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
A da staviš koju točku, zarez i veliko slovo, a ne da pišeš kobasice bez glave i repa? Evo ti popis procesora koji idu u taj socket. Moje mišljenje je da se u taj lap ne isplati ulagati novac u vidu novog procesora jer se radi o zastarjeloj tehnologiji i dobici u performansama su mali. Takve procesore još jedino možeš naći na eBayu.
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Takav procesor se može vrlo lako naći po oglasnicima, gdje ljudi prodaju dijelove pokvarenog laptopa. Mislim da nije neisplativo dati nekih 200tinjak KN jer će bilo kakav dvojezgreni donijeti dosta bolje performanse. |
![]() |
![]() |
#6 | |
Registered User
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Najbolje je da si prije kupnje pogleda u service manual za svoj model. |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
U taj laptop ide socket M s merom jezgrom ,a nadogradnja je isplativa ako nadjes Core 2 Duo T5200 ili T5300 proc koji imaju fsb 533. Ta dva sigurno idu u tvoj lap. . Imas i jace socket M procesore ali su fsb667 ili veci pa vjerojatno ne idu u tvoj laptop. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|