|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
(riješeno) Windows 7 - beskonačno mijenjanje passworda pri logonu
Reinstalirao windows 7 ultimate 32 bit na desktopu zbog "Your password has expired and must be changed" (sve se događa pri ulasku u windoze u koje iz ovog razloga ne mogu ući) jer i kad promijenim pasword opet kaže isto i tako unedogled. I tako odlučih format, install novi windowsi te po završenoj instalaciji restartam komp kad eto ti ga opet "Your password has expired and must be changed" iako nisam ni kreirao pasword, i opet ne mogu u windoze. Ovih dana sami problemi. Ima li netko ideju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Kupi legalne winse.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Jesu legalni! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Onda nazovi Microsoft Hr. pa se pozali da proizvod nece radit. Nikad takvu poruku nisam vidio u Win.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
@nino pa valjda je sjeban samo njegov user a ne Administrator ![]() @Limeni pokreni u safe modu, trk na administratora i napravi ovo kaj je thunder predlozil ![]() ili, buduci da imas original, skini s neta instalacijski medij i nakon intalacije ukucaj svoj aktivacijski kod (tak barem ja radim dok skinem sjebanu instalaciju s MSDNAA ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Polu riješio problem. Od deset pokretanja windoza s cd-dvd medijem u uređaju 7-8 puta mi izbaci grešku, a kad nemam nikakav medij onda sve šljaka OK.Kakve to veze ima nemam pojma ali tako je. Vrijeme sam prvo pogledao i bilo je ok , čak sam i bateriju na MB promijenio pošto je komp prilično star. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
http://img716.imageshack.us/img716/8959/unled1copyx.gif
.........."640K ought to be enough for anybody"......... Lenovo ThinkPad X260: i5-6300U / 16 GB DDR4 / 500 GB Samsung EVO 850 / 12,5'' 1366x768 IPS / Windows 10 Pro ThinkPad Pro Dock: 24'' BenQ BL2420PT 2560x1440 IPS / daskeyboard prime13 / Logitech RX1000 / Harman Kardon Soundsticks II Pošteni, dobri i odgovorni trgovci: 1 Zadnje izmijenjeno od: martyn. 08.10.2011. u 18:40. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
Eh martyn kasnooo, nisam se sjetio jer mi se to nikad nije desilo niti (iako znam za tu opciju) sam ikad to prčkao, a sad vrag će ga znati. A šta sam napravio - retoričko pitanje :-))) Pa vratio image s Acronisom od prije 4 mjeseca i sad je kao OK. Ne znam jel se samo meni dešavaju takvi glupavi problemi - ne standardni ili ... Uglavnom hvala svima na trudu i pomoći! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|